LK lanserer nytt PushFit-sortiment for både PE-X og PAL (Alupex) – One Push Fits All

 
LK lanserer nytt PushFit-sortiment for både PE-X og PAL (Alupex) – One Push Fits All
Det nye PushFit-sortimentet har en forhåndsmontert støttehylse og er tilpasset for både PE-X- og PAL-universalrør.

Det nye sortimentet er merket med «PushFit AX» på koblingshuset, og røret må grades og kalibreres før montering. PushFit-systemet består av en rekke ulike koblingsvarianter i dimensjonene 16–25 mm, og det finnes også prefabrikkerte fordelerskap samt veggbokser med PushFit. Til det nye PushFit-sortimentet har vi verktøyet Smart Tool Push AX.

– Vi har også laget en tabell for sammenligning av gamle og nye artikkelnumre, ettersom det gamle PushFit-sortimentet ikke er kompatibelt med PAL-rør, sier Roger Persson, som er markedssjef på LK Systems.

Det nye PushFit-systemet er i stadig utvikling, og sortimentet utvides kontinuerlig ut fra kundenes behov og ønsker. Kontakt din LK-representant eller et lokalt salgskontor for mer informasjon.

For en enklere og smartere hverdag
Enklere, smartere og mer bærekraftig – hos LK mener vi at det alltid finnes en bedre måte å gjøre ting på. I alt vårt arbeid foretrekker vi innovasjon over status quo, og enkelhet over kompleksitet. Med denne overbevisningen utvikler LK smarte produkter og systemløsninger for varme, vann og sanitet.

LK Systems er ledende i Norden innen løsninger for varme- og tappevannsystemer. Våre systemer er enkle å installere, og i vårt prefabrikkeringsanlegg produserer vi også skreddersydde systemer som forenkler installasjonen ytterligere. Fra idé til ferdig produkt – her får du de smarteste løsningene, både i dag og i fremtiden.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår