LK Systems med stor VVS-leveranse til nye SUS

 
LK Systems med stor VVS-leveranse til nye SUSBildet: Anthoni R Dias, LK Systems AS og Simon Strømmen, Bravida Norge AS
Sammen med Bravida Norge AS leverer LK Systems AS prefab, gatevarme, gulvvarme og tappevann til deler av det nye universitetssykehuset i Stavanger.

Hele byggemassen er planlagt å bli på 105 000 kvadratmeter, fordelt på blant annet 640 enkeltrom med eget bad. Oppdragsgiver Helse Stavanger HF har inngått kontrakt med Bravida Norge AS om å levere rørsystemene til sengeroms byggene (A & B).

– Vi ser frem til å levere tappevann og gulvvarme samt prefabrikkerte rørskap til det nye universitetssykehuset i Stavanger sammen med LK Systems. For og forenkle logistikk og minske arbeidstid på byggeplass har vi i Bravida valgt og bestille alle tappevann og golvvarme skap ferdige prefabrikerte av LK Systems noe som forenkler arbeidet på byggeplass for våre rørleggere samt planlaggning for våre projektledare, sier Simon Strømmen, hos Bravida Norge AS, i en pressemelding.

Det nye sykehuset ligger på Ullandhaug og er nabo med Universitetet i Stavanger. Målet er å sørge for fremtidens spesialisthelsetjeneste for hele befolkningen i Sør-Rogaland.

– Vi jobber hele tiden med å utvikle smartere og mer bærekraftige løsninger som gjør hverdagen enklere for kundene våre. Derfor er jeg glad for og stolt over at vi nå kan videreutvikle vårt sterke samarbeid med Bravida Norge, sier Anthoni R. Dias, som er salgssjef på LK Systems AS.

Sykehuset innbefatter både fysisk helse og psykiatri, med blant annet avdelinger som akuttmottak, poliklinikker, laboratorier, røntgendiagnostikk, operasjon, intensivbehandling og fødeavdeling.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår