LK Systems utvider og styrker sin tilstedeværelse i Norge

 
LK Systems utvider og styrker sin tilstedeværelse i NorgeBildet: Nyansatt Morten Svensen (t.v.) og Lars Petter Olsen, daglig leder i LK Systems AS LK Systems AS
LK har i høst startet en strategisk satsing i Norge med mål om å utfordre de største aktørene, blant annet innen produktutvikling, prefabrikasjon og med styrket tilstedeværelse i markedet.

LK, som ble grunnlagt i 1910, har vært aktiv i Norge siden 1983 og har god kunnskap om markedet og har hele tiden jobbet langsiktig og med et bærekraft perspektiv, både fra eiere og ansatte. En viktig del av LKs satsing er sammen med de tre ledende grossistene hvor LK i dag lagerføres. Samarbeidet har bidratt til en god landsdekkende tilgjengelighet av LKs produkter og systemer til rørleggerne.

– Vi har lenge sett en økt interesse og behov for våre produkter, systemer og prefabrikkerte løsninger i det norske markedet. Vi er nå klare for å vokse enda mer og bli en enda sterkere utfordrer. Vi tror at vår unike kompetanse og vår tilstedeværelse i både Norge, Sverige og Finland skaper positive synergier som gir oss slagkraft oss på flere områder, sier Lars Petter Olsen, daglig leder i LK Systems, Norge.

LK styrker også sin tilstedeværelse i markedet ved å ansette flere kunnskapsrike selgere som skal gi enda bedre support og service til sine kunder. Som et ledd i dette styrker LK også organisasjonen med flere supportfunksjoner innen produktutvikling, teknisk innesalg, ettermarked og innen bærekraft, for best mulig å møte markedets behov for produkter og løsninger. Morten Svensen vil blant annet være på plass fra 1. november, som ny teknisk support- og servicesjef.

– I LK jobber vi konstant for å utvikle smartere og mer bærekraftige produkter og systemer som forenkler våre kunders hverdag, i dag og i fremtiden. Vi ser frem til å gjøre denne reisen sammen med våre kunder og fortsette å utvikle nye løsninger sammen, avslutter Lars Petter Olsen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår