Loe Rørprodukter med nytt servicesenter i Rygge

 
Loe Rørprodukter med nytt servicesenter i Rygge
Loe Rørprodukter satser med nytt servicesenter i Rygge Næringspark Østfold.

Loe Rørprodukter etablerer nytt servicesenter i Rygge for sine kunder i Østfold og Akershus sør.

– Vi ser frem til å kunne presentere et topp moderne anlegg til et trofast marked. Det er god etterspørsel etter våre prefabrikkerte rør- og kumsystemer til vei, vann og avløpsprosjekter i distriktet og med denne fornyelsen viser vi at vår tilstedeværelse er langsiktig. Dette er et positivt løft for oss i området og hever kundeopplevelsen. Byggearbeidene er godt i gang, vi startet i oktober 2020 og vil åpne opp for våre kunder sommeren 2021, sier Bård Berg, salgsleder i Loe Rørprodukter, i en pressemelding.

God strategisk beliggenhet 
Tomas Tenden i Loe Utvikling, som utvikler Rygge Næringspark, ønsker Loe Rørprodukter velkommen.

- Næringsparken er allerede godt utviklet med flere seriøse etableringer. Næringsområdet tilbyr en stor bredde av muligheter innenfor veiservice, matservering og bevertning, hotell, kontorer, bilutstillingslokale og bilutleie, samt flyplassrelatert virksomhet. Det er fortsatt byggeklare utbyggingsarealer i næringsparken, sier Tenden.

Lager, boring og montering av vannkummer
- Loe Rygge vil betjene kunder som de er vant til med et bredt lagerført sortiment av våre produkter for henting og lokal tilpasning av kummer. Det nye bygget blir også tilpasset Loe sin nye satsing på komplette ferdig monterte Aquasafe vannkummer, sier Bård Berg.

Komplette ferdig monterte Aquasafe vannkummer fra Loe Rygge.

Utviklingsavdeling
Loe i Rygge vil også fungere som et test og utviklingssenter for nye produkter. I første omgang skal diverse produkter knyttet til infiltrasjon av overvann testes ut. Nye sandfang, rør, og regnbed er under utvikling og skal installeres og følges opp for å samle driftserfaringer.

Permeable sandfang skal infiltrere overvannet fra tomten i grunnen.

God fremdrift til tross for streng kuldeperiode
Byggeleder Matthias Dwars forteller at selve monteringen av råbygget startet i februar og til tross for at februar har vært preget at kulde og snø har fremdriften vært god.
– Vi har et svært effektivt montasjelag fra Loe Elementmontasje som setter opp bygget. Betongelementene til bygget kommer også fra Loe Betongelementer, så i dette prosjektet er hele konsernet i sving for å realisere prosjektet, sier Dwars.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår