Logistic Contractor AS søker Anleggsleder

 
Logistic Contractor AS søker Anleggsleder
Søknadsfrist: løpende
Sted: Oslo
Tittel: Anleggsleder

Har du erfaring med byggeproduksjon og leter etter nye utfordringer? Hvis du også verdsetter fellesskap, korte beslutningsprosesser og frihet under ansvar - vil du trives med oss!

Logistic Contractor AS er en spesialist på å utvikle og bygge logistikk- og industribygg. Gjennom betydelig erfaring med moderne prosesstenking og velutviklede metoder tilbyr vi spisskompetanse gjennom hele utviklingsprosessen.

Vi er representert i alle hovedstedene i Norden og har siden starten i 2003 bygget logistikkanlegg med et samlet areal på over 1 500 000 kvadratmeter. LC Norge har nettopp ferdigstilt bla. nytt hovedkontor med kontor, terminal og lager for DSV i Vestby på ca 56.000 kvadratmeter, og vi har tilgang på flere tomter i vår portefølje.

Akkurat nå søker vi etter en ambisiøs og positiv anleggsleder, som vil være med og utvikle virksomheten vår i Norge. I denne rollen vil du få mye ansvar og muligheter til å påvirke, og du vil bli en viktig spiller på laget vårt, samtidig som du blir en del av et erfarent, dyktig og uformelt team. Du vill ha et tett samarbeid med de øvrige prosjektdeltakerne. 

Ditt ansvar
Som anleggsleder er du ansvarlig for alle driftsområder på arbeidsplassen, fra oppstart til overlevering. Din overordnede oppgave er å sikre at det kunden har bestilt blir levert på riktig måte og til rett tid. Stillingen inkluderer ledelse av ansatte, innleide konsulenter og underleverandører samt ansvar for visse anskaffelser, økonomiske avstemninger og håndtering av endringer.

Stillingen inkluderer ansvar for:

  • overholdelse av lover og forskrifter
  • prosjektets totale økonomi
  • prosjektets generelle fremgang
  • oppfyllelse av kvalitets- og arbeidsmiljømål
  • at samspillet med kunden fungerer best mulig
  • ressurs- og tidsplanlegging samt koordinering av underleverandører


Kvalifikasjoner og personlighet
Vi søker deg som har erfaring med å drive store prosjekter i nyproduksjon. Relevant akademisk utdanning er en fordel, og du har kunnskaper om entrepriserett og lovkrav.
Av personlige egenskaper er du motivert, åpen og flink til å samarbeide. Videre er du resultatorientert, metodisk og kvalitets- og sikkerhetsbevisst. Du har evnen til å skape en god atmosfære på arbeidsplassen.

Hvorfor velge oss?
Hvis du synes det høres spennende ut å bli med på å bygge opp LC i Norge, arbeide med prosjekter samt ha andre varierte oppgaver. Og dersom du er nysgjerrig på endringene innenfor lager og logistikk hvor automasjon blir ett konkurransefortrinn for våre kunder - vil vi gjerne gi deg mulighet til å utvikle deg hos oss!
Du vil bli del av et nordisk konsern som verdsetter god lagånd - og som brenner for å vinne anbud. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, et godt arbeidsmiljø og hyggelige kolleger som deler våre verdier: Klok, Kreativ og Hjerte.
Logistic Contractors tilbyr en trygg jobb, selskapet er en del av Wästbygg Gruppen, som er notert på Nasdaq. Gruppen omsatte i 2020 for 3,8 milliarder og har 330 ansatte.

Annen informasjon
Vi holder til i fine lokaler i Wergelandsveien sentralt i Oslo og har gode parkeringsmuligheter og kantineløsning. 
Ettersom vi gjennomfører utvelgelse og intervjuer løpende, ber vi deg sende en søknad så fort som mulig.

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår