Lokal bilinnredning slår an

 
Lokal bilinnredning slår an
Faste, nære relasjoner til mennesker som møter deg i øyehøyde har avgjørende betydning når håndverkere investerer i bilinnredning. Derfor prioriteres forhandlernettverket høyt hos Sortimo, som er Europas ledende bilinnredningsleverandør og står sterkt lokalt forankret over hele Norden.

Hvilken bilinnredning skal jeg investere i for å få en så effektiv og sikker arbeidsdag som mulig de kommende årene? Det er et spørsmål som tusenvis av håndverkere over hele landet stiller seg selv hver dag i forbindelse med investering i nye varebiler. Og i de aller fleste tilfeller finnes svaret hos en forhandler i lokalområdet – enten den samme som leverer bilen, eller en som ligger like i nærheten.

- Den faste, nære relasjonen til mennesker som kan møte deg i øyehøyde og kjenner firmaets historikk, ønsker og spesielle behov legger håndverkerne stor vekt på. For den enkelte handler det ikke kun om å spare tid, problemer og kjøring i forbindelse med bilinnredningen, det handler også i høy grad om å få løsningene levert av noen man kjenner og vet at man kan stole på.

Det forteller daglig leder hos Sortimo Ole-Andreas Pettersen. Virksomheten er Europas ledende leverandør av bilinnredning og mobile transportsystemer, og alle løsningene fremstilles i Zusmarshausen i Tyskland. Sortimo samarbeider også tett med et omfattende forhandlernettverk i hele Europa.

Bare i Norge har Sortimo 17 forhandlere fordelt utover landet, og ser man på hele Norden, er Sortimo den bilinnredningsleverandøren som er sterkest lokalt representert hos forhandlerne. Det er det en helt bestemt grunn til, forteller Ole-Andreas Pettersen:

- Bilinnredning handler grunnleggende om at du, som profesjonell, skal kunne stole på at løsningene gir deg det du har bruk for. Det gjelder både sikkerhet, intelligent plassoptimalisering, holdbarhet og effektivitet i arbeidsdagen. Derfor er det viktig at den som er ansvarlig for å innrede bilen er profesjonell og har en solid lokal forankring, slik at vedkommende kjenner forretningen din i dybden.

For å sikre tilstrekkelig kvalitet i både anbefalinger, rådgivning, service og selve monteringen av bilinnredningen stiller Sortimo en rekke krav til de forhandlerne som virksomheten samarbeider med. Det betyr bl.a. at forhandlerne har demonstrasjonsbil og utstillingslokale til rådighet som viser 1:1 hvordan håndverkeren kan optimalisere spesialinnredningen og øke plassutnyttelsen med Sortimos løsninger.

I tillegg er forhandlerne opplært i å montere de mange fleksible systemene og det omfattende spesialtilbehøret på riktig måte i de forskjellige varebilmodellene. Ole-Andreas Pettersen utdyper: - Vi samarbeider med lokale forhandlere som leverer kvalitet helt fra den innledende individuelle rådgivningen til bilen er levert. Det er kundenes garanti for at de er i sikre og profesjonelle hender når de går inn døren til en Sortimo-forhandler.

Se hele listen over Sortimos norske forhandlernettverk her.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår