Luftrenser - den nye interiørdetaljen

 
Luftrenser - den nye interiørdetaljen
Luftrensere er det siste innen forbrukerelektronikk som alle snakker om. Luftrenseren gir renere luft i hjemmet, kontoret, butikken, treningsstudioet og mange andre steder. Leitz TruSens luftrensere er ikke bare produkter av høy kvalitet, de har også et design som passer inn i forskjellige miljøer.
  • "Design er viktig, og luftrenseren er et viktig produkt i hjemmet. Den må passe inn, og må være praktisk. Derfor skapte vi en rund luftrenser i et slankt og moderne design med et bærehåndtak som gjør de enkle å flytte rundt", sier Marc Brion Category Manager hos ACCO Brands.
  • I dag lever vi med mer elektronikk i våre hjem, og disse produktene er nå også interiørdetaljer. Funksjon og design - det ene trenger ikke å utelukke det andre. Leitz TruSens luftrenser har en unik teknologi. Med sin runde form tar den inn luft 360 grader og med sin patenterte PureDirect-teknologi spres deretter luft i to forskjellige luftstrømmer over hele rommet. To av modellene har også en SensorPod som plasseres på den andre siden av rommet fra luftrenseren. SensorPoden leser luftkvaliteten i rommet ditt og sender informasjonen til luftrenseren som justerer luftstrømmen tilsvarende slik at du får renere luft basert på kvaliteten på hele rommet sammenlignet med luftrensere som bare leser luftkvaliteten der luftrenseren er plassert, sier Marc Brion.

Når du dekorerer hjemmet ditt, er det viktig å tenke på hva du liker og hva du føler deg bra med, hvilke farger og materialer du liker. Inkluder dine valg av tekstiler som tepper, puter og gardiner. Det er fint å ha farger som går ton i ton i samme fargevalg. Ikke alt trenger å ha nøyaktig samme farge, men et ensartet fargevalg skaper harmoni og ro. For å lage ditt drømmehjem, trenger du også ting som er funksjonelle og glir inn i omgivelsene.I dag, når mange av oss både jobber og bor hjemme, er det er ekstremt viktig å skape et miljø som er både hyggelig, sunt og funksjonelt. Luften vi puster inn er viktig for vårt velvære og vår helse. Mange glemmer at vi har luftforurensning i hjemmene våre, men med en luftrenser kan du skape renere inneluft for et bedre miljø.

Leitz TruSens kommer i tre størrelser, og flaten på rommet du vil dekke bestemmer hvilken av de tre modellene som passer best hjemme hos deg. Leitz TruSens har også tre spesielle filtre som er unike på markedet. Det er allergi, lukt og kjæledyr.

Les mer om de ulike filtrene her

Leitz TruSens (Z2000 og Z3000) er testet og kvalitetssertifisert av ECARF (European Center for Allergy Reserach Foundation) som bare sertifiserer produkter som oppfyller deres retningslinjer og kriterier for å motvirke allergier.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår