Lyngson AS fronter miljø og bærekraft

 
Lyngson AS fronter miljø og bærekraft-Installering av solceller på Lyngson fabrikkens enorme tak.
Solcelleparken på det enorme fabrikktaket til Lyngson tar form. Ved ferdigstillelse er målet at solcellene skal produsere store deler av elektrisiteten som behøves for å produsere det store utvalg av kvalitetsradiatorer.

- Det rettes større krav til bærekraftig produksjon i alle deler av samfunnet. Lyngson er sitt ansvar bevisst og er godt i gang med et omfattende arbeid for å være en foregangsbedrift i forhold til det grønne skiftet i VVS bransjen. Det jobbes for å utnytte naturens ressurser på en så skånsom og effektiv måte som er teknisk mulig og økonomisk forsvarlig. Lyngson ønsker også at samarbeidspartnere skal tenke i samme retning, sier Lars Heggebø, daglig leder i Lyngson AS, i en pressemelding.

-Solenergi drifter produksjonen av de energieffektive og miljøvennlige oppvarmingsproduktene.

- Et miljøvennlig tankesett følger hele produktets livssyklus fra tegnebrettet under produktutvikling og helt frem til gjenvinning. I den forbindelse jobbes det stadig med å forbedre og dokumentere alt fra utvinning av råvarer, selve produksjonen, transport til byggeplass, installasjon, bruk og til slutt gjenvinning. Lyngson er en del av Miljøfyrtårn-bedriftene i Norge, og vi jobber stadig med å utvikle nye og miljøvennlige produksjonsmetoder for å sikre en bærekraftig fremtid for oss alle. Lyngson fortsetter sitt arbeid med å sertifisere både produksjon og produkter i henhold til gjeldende norske og europeiske standarder.  Det er mye spennende som skjer på dette området fremover, avslutter Heggebø.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår