Må snakke bedre sammen

 
Må snakke bedre sammenBildet: Administrerende direktør Frank Olsen i Rørkjøp utfordrer det han mener er et konservativt tankesett i rørbransjen. (Foto: Tore Kubberød)
VA/VVS-møteplass: Administrerende direktør Frank Olsen i Rørkjøp mener aktørene i rørbransjen må bli flinkere til å snakke sammen slik at bransjen står sterkere for framtiden.

Av Tore Kubberød

Da den årlige utgaven av VA/VVS Møteplass fant sted på Olavsgård denne uken, var det Frank Olsen som gikk lengst på talerstolen. Han stilte forsamlingen en rekke spørsmål, blant annet hvordan bransjen skal få til noe i fellesskap.

– Hvor smart er egentlig verdikjeden vår? Vi er kjempesmarte hver for oss, men som verdikjede synes jeg ikke vi er spesielt smarte. Verdikjeden er bunnsolid etter å ha blitt bygd opp over flere år, men vi kommuniserer ikke sammen når vi trenger å styrke den, sa toppsjefen for Rørkjøp.

– Bransjen har masse flotte foreninger som snakker sammen. Men vi har vår strategi, grossistene, leverandørene og foreningene sine strategier. Vi må bli flinkere til å gjøre endringer. Endringstakten vår er ikke i tråd med endringen blant forbrukerne. Hvor lenge skal vi for eksempel sitte og se på de nye salgskanalene og deres suksess?

– Jeg mener vi må endre oss i mye større tempo, vi må omfavne de endringene som har kommet for å bli, samt forstå disse endringene. Jeg håper vi kan komme sammen og bli enige om at vi gravlegger vårt konservative tankesett, sa Frank Olsen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår