Macro Design lanserer Aura

 
Macro Design lanserer AuraBildet: Aura leveres i flere bredder og i to farger. I tillegg til servantskap kan man velge mellom speilskap, speil, høyskap og vegghyller
Nå utvider Macro Design sitt produktsortiment med baderomsserien Aura.

- Aura er en eksklusiv, sofistikert serie som appelerer til den trendbevisste. Med fine detaljer der skrog og skuffefronter er gjæret slik at skuffefrontene ”integreres” i møbelet. Serien har også uttrekkbare benstativ, og leveres i flere bredder og i to farger. I tillegg til servantskap, kan man velge mellom speilskap, speil, høyskap og vegghyller, forteller Therese Persson, markedssjef hos Macro Design.

– Det er med stor glede vi nå lanserer vår nyskapende baderomsserie som har flere unike egenskaper. Mellom annet en porselensservant som bare er 8mm tykk. De materialer Macro Design benytter er nøye utvalgt. Macro Design samarbeider med svenske og europeiske leverandører. Baderomsmøblene er produsert i fuktbestandig tre, sier Johan Aspemar, VD hos Macro Design.

– Årets produktnyheter har blitt godt mottatt og passer den som er opptatt av design. Her får man høy kvalitet til en gunstig pris, avslutar Johan Aspemar.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår