Mangfold gir ny omsetningsrekord hos Heidenreich

 
Mangfold gir ny omsetningsrekord hos HeidenreichAdm. Direktør Bjørn Moen
Mangfold bidrar til organisasjonskultur som igjen gir omsetningsrekord hos Heidenreich

Bjørn Moen, Adm. Direktør i Heidenreich kan nok en gang glede seg over omsetningsrekord, og påpeker viktigheten av at resultater skapes via en organisasjon som jobber som team i samme retning. Viktige forhold her er ikke bare tillit og ansvar, men å skape trygghet, integrering, forståelse og mangfold. For å oppnå utvikling og fremdrift trenger vi kolleger som ikke er like, men som utfyller hverandre på mange områder. Mangfold er derfor helt nødvendig for å lykkes, og det gir resultater. Dette er igjen viktig for å ha motiverte kolleger, og vår internundersøkelse i 2020 viste at vi har høyt motiverte kolleger, noe mine kolleger virkelig har vist i praksis nok en gang. Vi hadde i 2020 hele 4 måneder med all time high, og første halvår 2021 viser også en helt utrolig utvikling, med ny all time high nå i juni. Vi ligger foran omsetningen i rekordåret 2020, og vi ligger foran våre budsjett så langt i år. Vi kan vel trygt si at våre tyske eiere er svært fornøyd med utviklingen i Norge.

Mangfold er forutsetning for resultater
I Heidenreich er jobben med bærekraft særdeles viktig, og Heidenreich jobber med bærekraft utfra 3 områder; det miljømessige, økonomiske og det sosiale.

HR- sjef Mette Hareide uttaler at i det sosiale aspektet er vi bl.a tydelig på at vi ansetter personer uavhengig av kjønn, religion, etnisitet, samfunnslag og legning. Dette jobber vi bevisst med, da vi mener at mangfold og variasjon gir samhold, fellesskap og resultater.

Mette forteller videre at Heidenreich ved å feire og løfte frem stolthet for mangfold, skaper grunnlag for forståelse og inkludering. Forståelse og inkludering bidrar igjen til en god organisasjonskultur og skaper murer mot trusler, vold og trakassering. I Heidenreich har vi nulltoleranse for trusler, vold og trakassering, og våre varslingsrutiner skal benyttes av alle ansatte.

Flere kvinner inn i bransjen er også viktig for mangfold
Vi mener at vi er en organisasjon som har gjort store fremskritt, og en inkluderende og mangfoldig organisasjon gir oss positive resultater. Samtidig som vi fortsatt har områder å bli enda bedre på.

Et område hvor både vi som bransje og organisasjon har en jobb å gjøre er å få flere kvinner inn i bransjen. Dette er noe vi i Heidenreich jobber målbevisst med. I Heidenreich har vi i dag en kvinneandel på 28%. Dette uttaler både Mette Hareide og CFO Marleen S. Størseth at Heidenreich ikke er fornøyd med.

CFO Marleen Skånvik Størseth og HR- sjef Mette Hareide

- Vi jobber for at vi innen 2030 skal ha en kvinneandel på min. 45% i Heidenreich uttaler Marleen, samtidig som det er naturlig for oss å støtte Ingeborg- nettverket og den viktige jobben de gjør, både for å få flere kvinner inn i bransjen, men også for å bevisstgjøre arbeidsforholdene til kvinner i bransjen. Vi er både en av partnerbedriftene og vår Adm. Dir Bjørn Moen er en av mentorene i mentorprogrammet til Ingeborg- nettverket.

Adm. direktør Bjørn Moen påpeker at både Mette og Marleen er 2 gode eksempler på kvinner som har lykkes i bransjen. Begge to er viktige og synlige ledere i Heidenreich og han understreker at ikke minst er de to også viktige medlemmer i hans ledergruppe.

comments powered by Disqus
 

 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår