Marie Christine Sanner leder Inspirasjonsdagen

 
Marie Christine Sanner leder Inspirasjonsdagen
Inspirasjonsdagen er ett av de viktigste initiativene til Ingeborg-nettverket. Marie Christine Sanner tiltrer som lederen for Inspirasjonsdagen.

– I styret og hele Ingeborg-organisasjonen er vi svært glade for å ønske Marie Christine Sanner velkommen som leder av Ingeborg Inspirasjonsdag! Vi ønsker å bygge opp Inspirasjonsdagen til en konferanse som blir en viktig møteplass for alle som er opptatt av rørbransjen og mangfold i årene som kommer. Vi har lett etter den rette personen til å ha denne viktige jobben en stund, forteller Eli Heyerdahl Eide, Leder i Ingeborg-Nettverket i en pressemelding.

– Vi ønsker å bygge et team med fantastiske rørbransjedamer rundt Christine som kan bidra til å skape en Inspirasjonsdag som folk slåss for å få være med på. Christine er akkurat den vi så etter til rollen som sjef for Inspirasjonsdagen, fortsetter Heyerdahl Eide.

Den nye lederen
Marie Christine Sanner (51 år) er ansatt som prosjektansvarlig i VB (Varme & Bad) og har jobbet i rørbransjen i 21 år. VB er en landsdekkende rørleggerkjede med 200 rørleggerbedrifter og 1650 ansatte.

– Christine har en fantastisk energi og gjennomføringsevne, med bred erfaring, fra både å drive rørleggerfirma, lede ulike team i større prosjekter og organisere programmer og arrangementer. Og ikke minst har hun svært spennende visjoner for hvordan Ingeborg Inspirasjonsdag, men også selve nettverket, kan vokse videre, forteller Heyerdahl Eide.

– Ingeborg-nettverket har et viktig budskap og det er å få flere kvinner inn i rørbransjen, både blant utførende rørleggere men også i bransjen forøvrig, det å skape en møteplass der kvinner kan møte likesinnede kvinner er viktig i en veldig mannsdominert bransje.

Det handler jo ikke om å «fighte» for kvinner for å fremme kvinnen, men faktisk for å fremme kompetansen kvinner besitter og å vise frem mulighetene i rørbransjen. Kvinner og menn har dessuten også ofte ulike perspektiv på utfordringer/problemstillinger og dermed løsninger, og jeg opplever at det er viktig og riktig for rørbransjen med mer balanse her, forteller Sanner.

Inspirasjonsdagen skal bli et høydepunkt for Ingeborg -nettverkets medlemmer. I mitt daglige virke brenner jeg for å skape de gode opplevelsene, avslutter hun.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår