Martin Sagen blir ny CEO i Ulefos-gruppen

 
Martin Sagen blir ny CEO i Ulefos-gruppenBildet: Martin Sagen
Martin Sagen (50) fra Holmestrand overtar som ny CEO i i Ulefos-gruppen fra 1. januar 2022. Sagen kommer fra stillingen som Managing Director i Speira.

Birger Solberg fratrer som konsernsjef i Ulefos-gruppen 1. januar 2022, etter å ha ledet selskapet siden 2016.

- I perioden Solberg har ledet selskapet har Ulefos vært gjennom store og krevende endringsprosesser. Han har vært med på å lage plattformen som Ulefos nå kan bygge videre på. Som styreleder vil jeg takke Birger Solberg for god innsats og ønsker ham lykke til videre, sier Carl Diderik Cappelen.

Martin Sagen, som nå inntar sjefsstolen, har solid bakgrunn fra forskjellige stillinger i Hydro. Han har blant annet vært fabrikksjef ved Hydro Holmestrand, fabrikksjef ved Hydro Sunndal og leder for produksjon og salg i Hydro Rolled Products Business Unit GE. Sagen er utdannet metallurg og sivilingeniør fra NTNU, og ser frem til å starte i Ulefos.

- Ulefos er en tradisjonsrik og bærekraftig bedrift med et veletablert merkevare. Jeg har et brennende engasjement for industri og god kjennskap til de fleste prosesser i verdikjeden. Sammen med de ansatte skal det bli spennende å ta virksomheten videre mot visjonen om å bli den foretrukne leverandøren av ren vannforsyning og bærekraft, sier Martin Sagen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår