Mats Johansson blir ny konsernsjef i Assemblin

 
Mats Johansson blir ny konsernsjef i AssemblinMats Johansson tilltrer som ny konsernsjef i Assemblin i mai 2018.
Mats Johansson tilltrer som ny konsernsjef i Assemblin i mai 2018.

Mats Johansson, født 1967, har lang fartstid i bygg- og eiendomsbransjen både nasjonalt og internasjonalt. Han har siden 1994 arbeidet i Skanska-konsernet, senest som viseadministrerende direktør for Skanskas boligvirksomhet i USA. Mats etterfølger Lennart Petterson, som siden oktober 2017 har hatt rollen som konstituert administrerende direktør og konsernsjef i Assemblin. Lennart Petersson, med sin lange erfaring og høye kompetanse, vil fortsatt bli værende i Assemblin.

- Det er meget hyggelig å kunne hilse Mats velkommen til Assemblin som ny administrerende direktør og konsernsjef. Hans tidligere erfaringer og dokumenterte evne til å lede og utvikle organisasjoner gjør ham meget godt egnet for stillingen. Jeg vil samtidig takke Lennart Petersson, som på en meget god måte har bidratt til den positive utviklingen vi har hatt den senere tiden, sier Mats Wäppling, styreleder i Assemblin.

- Assemblin befinner seg i en veldig spennende posisjon i et meget interessant marked. Jeg ser virkelig fram til, sammen med konsernledelsen og Assemblins 5.700 kompetente medarbeidere, å fortsette å utvikle virksomheten. Målsettingen er å befeste Assemblins posisjon som et av de ledende installasjonsselskapene i Norden, sier Mats Johansson.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår