Max Sievert AS lanserer Testo 570

 
Max Sievert AS lanserer Testo 570
08.05.13: Testo 570 er en robust kjøleanalysator for den profesjonelle brukeren.
08.05.13: Testo 570 er en robust kjøleanalysator for den profesjonelle brukeren.
Max Sievert AS har vært Testo´s representant i Norge i mer enn 15 år.
Hoved områder som Max Sievert AS dekker er: Gass / Partikkel, Kulde og VVS, Termiske kamera, håndholdte instrumenter for industri og næringsmiddel bransjen.

- Testo 570 har nylig blitt lansert på det norske markedet og har allerede blitt meget godt mottatt. Instrumentet er et robust verktøy for alle tenkelige målinger av kjøleanlegg eller varmepumper. For brukeren er funksjonaliteten, ved at alle funksjonene som i dag utføres i en inspeksjon finnes i et instrument. Testo 570 kan benyttes til en mengde andre funksjoner en kun måling. Trykk, temperatur, vakuum eller strøm. Testo 570 måler alt, heter det i en pressemelding fra Max Sievert AS.

- Med Testo 570 kan forskjellige føler tilkobles. Dette kan være for temperatur, strøm eller oljetrykk, i tillegg til opp til tre kabelgivere. Dette gir meget gode muligheter for analysemuligheter. De som har vært i bransjen over tid skjønner hvordan til tider komplisert håndtering av flere ulike måleinstrumenter og komponenter nå kan effektiviseres. Resultatet er bedre nøyaktighet i målearbeidet, eliminerer menneskelige feil og sparer tid.

- Testo 570 er en robust 4 veis ventilblokk med muligheter for tilkobling 4 tilkoblinger og 4 slangeholdere.  Det robuste instrumenthuset beskytter mot slag og støt. Instrumentet kommer med en festekrok for å henge instrumentet på et vel egnet sted.
Instrumentet veksler automatisk mellom høy- og lavtrykksverdier og temperaturverdier, straks varmepumpeinnstillingen aktiveres.

- Testo 570 kan lagre målerverdier i opp til 999 timer og fra forskjellige kjøleanlegg. Dette gjør manuell oppfølging overflødig og effektiviserer arbeidsprosessen. Dette gir muligheten for en detaljert feilanalyse som ikke er mulig med manuell plassmåling.

- Testo 570 kommer med PC-programmet «EasyKool». Dette gir mulighet for å dokumentere hvordan og når arbeidet ble utført i tillegg til en mengde andre funksjoner som historiske data, nedlastning av kuldemediekurver til instrumentet fra internett. Den leveres komplett med to temperaturfølere, programpakken «EasyKool», USB kabel, transportkoffert, kalibreringsprotokoll og batterier,heter det avslutningsvis i pressemeldingen.
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår