ME BY STARCK

 
ME BY STARCKMed sin serie ME by Starck har den franske stjernedesigneren skapt en baderomsserie for Duravit lansert tidligere i år, som passer inn i alle stiler og gir serien et utall designmuligheter.
Minimalistisk design er kunsten å fokusere på det essensielle, gjøre det sanselig og samtidig legge til rette for å sette et individuelt preg på badeværelset. Hvem andre enn Philippe Starck er bedre egnet til å løse en slik utfordring? 

Med seks allsidige servanter, som fås fra 450 mm til 650 mm, er ME by Starck, en minimalistisk serie som passer til både private og offentlige rom. Den enkle, slanke kanten som også går igjen i toaletter og urinaler, gir servanten et lett og nesten kantløst utseende, mens selve vasken er funksjonell og behagelig dyp.

Servantskapene på 830 mm og 1030 mm har et flatt design som gir en ekstra stor benkeplate. Skålene i samme serie kan kombineres med servantskap og benkeplater. De veggmonterte servantene kan kombineres med søyle eller halvsøyle, som har et rent og estetisk uttrykk takket være seriens minimalistiske og velbalanserte formspråk.

ME by Starck-serien utmerker seg ikke bare på designsiden, men kan også by på sterke teknologiske løsninger. For eksempel gir skyllekanten med sin åpne design og kantløse teknologi, en veldig effektiv skylling. I tillegg har det innovative toalettsetet SensoWash Slim presisjonshengsler som enkelt kan fjernes, slik at toalettet er lett å rengjøre.

ME by Starck-serien inneholder også badekar og dusjkabinett, samt tilbehør designet av Philippe Starck. I kombinasjon med den nye møbelserien L-Cube, gir ME by Starck badet et rent og estetisk utseende, og gjør drømmen om individualitet til virkelighet sies det i en pressemelding.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår