Medvirker på årets VA Tour

 
Medvirker på årets VA TourThomas Breen, direktør i Norsk Vann. ( Foto: Norsk Vann).
Norsk Vann bidrar på seminarprogrammet på VA Tour Norge. Der vil de snakke om kompetanse- og teknikkutvikling, og hvordan de kan hjelpe kommuner og industri med investeringer i vann- og avløpssystemer.

 - Vi synes det er nyttig å delta på VA-touren 2020, sier Thomas Breen, direktør i Norsk Vann, i en pressemelding.

 - Her kan vi holde en åpen dialog med bransjen, samtidig som vi møter bransjefolk i kommunene, sier han.

 - Vi er svært glad for å ha Norsk Vann med på VA Tour Norge, sier Bjarne Haugland,daglig leder i VA og VVS produsentene VVP i meldingen.

 - Samarbeidet med Norsk Vann er veldig viktig for oss i VVP på mange fronter. Ikke minst når det kommer til en så stor og viktig satsing som VA-Touren.

Sammendraget av Norsk Vanns foredrag er som følger:

De neste 20 årene skal kommunene i Norge investere nær 300 milliarder kroner i vann- og avløpssystemene. Det blir svært viktig at man nå evner å gjøre dette på en god nok måte for fremtiden. Norsk Vann jobber på mange områder for å bistå til at dette blir best mulig. Arbeidet mot myndighetene med utvikling av lovverk, nok kompetanse ut til kommuner og bransje samt få på plass et program for teknologiutvikling og innovasjon i bransjen. I arbeidet for å bistå kommuner så jobber Norsk Vann med å lage fagrapporter som er relevant, holde kurs og få på plass gode nettverk som kan avhjelpe de utfordringene som kommunene vil møte på de neste årene. På VA-touren vil de berøre temaer som vil være interessante for kommuneledelsene og bransjen forøvrig.

Norsk Vanns presentasjon blir en del av et stort og velutviklet seminarprogram på VA Tour Norge som belyser nye og innovative løsninger for vannforsyning og overvann. Andre temaer som presenteresstrekker seg fra sikkerhet i vannkummer til pumpeløsninger for håndtering av overvann til erfaringer med gategods og kumtoppløsninger. Hele seminarprogrammet publiseres i løpet av kort tid på www.vatour.no

Om VA Tour Norge:

VA Tour Norge er verdens nordligste og Norges største omreisende VA-messe, og arrangeres nå for tredje gang. Med mottoet «Vår kompetanse = din styrke» reiser Norges ledende VA-bedrifter rundt i hele Norge for å vise frem siste nytt og de nyeste produktene innen VA. Gjennom utstilling og seminarer får de besøkende på turneen økt kompetanse og en mulighet til å ta del i den nyeste utviklingen. VA Tour Norge inviterer besøkende som jobber med VA innenfor kommuner, entreprenørselskaper, grossister og konsulenter med flere.

(Kilde: VA og VVS produsentene VVP)

 

 

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår