Meld inn dine funn frem til 3. november

 
Meld inn dine funn frem til 3. novemberFang Energityven er et et enkelt, men virkningsfullt tiltak, der vi på nattestid leter etter energityver som stjeler store mengder energi. Fang Energityven er forbeholdt medlemmer i Grønn Byggallianse.
Ventilasjon-, varme- og lysanlegg som ikke slår seg av. Pumper, reklameskilt og kassaapparater som står på. Det er noen av mange energityver som stjeler kilowatt-timer etter at dørene til yrkesbygget er låst og de ansatte er gått hjem. Dette er et et enkelt, men virkningsfullt tiltak som frembringer bevissthet og resultater.

For sjette år på rad arrangerer vi Fang Energityven, der vi på nattestid leter etter energityver som stjeler store mengder energi. Erfaringer trekker vi med oss til driftsforum og publiserer resultatene ved Driftskonferansen 14. november. Tidligere beregninger viser at den mengden energi som forbrukes unødvendig, nesten tilsvarer full etterisolering av byggene vi besøker.

Som oftest kan enkle grep som ikke krever kostbare investeringer, gi gode resultater – både for miljøet og for bunnlinja. Fang Energityven involverer og engasjerer driftspersonellet som har den daglige omsorgen for byggene, slik at de får økt kunnskap og motivasjon til å drifte sine bygg på en miljømessig og økonomisk god måte.

Vi vil i år være enda mer offensive enn i fjor. Vi ønsker å få med flere av våre medlemmer og enda flere bygg –medlemmer kan gjerne melde på hele porteføljen. Hvis det er mulig ønsker vi også å ta med leverandører av de tekniske styringssystemene på de ulike byggene, slik at vi kan avdekke feil og mangler på SD-anlegg. Fang Energityven er forbeholdt medlemmer i Grønn Byggallianse.

Klikk her for å melde inn bygg

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår