Mer plass

 
Mer plass
Smarte logistikkløsninger er ikke bare gunstig for kundene og transportørene våre, det er også bra for miljøet. Derfor har Geberit gjort logistikk til et av sine kjerneområder og sentralisert distribusjonen av produkter ytterligere.

Når en grossist et sted i Europa legger inn en ordre hos Geberit, vil de bestilte varene etter all sannsynlighet bli klargjort for forsendelse på det sentrale logistikksenteret i byen Pfullendorf i Sør-Tyskland, før en transportør overtar og frakter dem til mottakeren. Geberits logistikkeksperter sørger for at alt dette skjer så raskt som mulig, og for at kunden mottar hele bestillingen samlet.

For å sikre at alt går smertefritt – noe som ikke kan tas for gitt med tanke på at det årlig bestilles flere millioner produkter – spiller logistikk en viktig og klart definert rolle på alle trinn i verdikjeden – fra innkjøp av råvarer og design av produkter og emballasje til distribusjonslogistikk og et standardisert transportstyringssystem.

Som følge av den årlige økningen i salgsvolum og store teknologiske endringer på logistikkområdet, besluttet Geberit å utvide logistikksenteret sitt i Pfullendorf, som ble åpnet i 2010. Landarealet som var nødvendig for å realisere dette prosjektet, var tilgjengelig, slik at det utvidede logistikksenteret – med de nødvendige oppbevarings- og transportbåndsystemene – kunne settes i drift etter en byggeperiode på mindre enn to år.

Denne utvidelsen – som har en prislapp på 40 millioner euro – er den største enkeltinvesteringen Geberit har foretatt noensinne.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår