Micro Matic lanserer ny dimmer med Zigbee

 
Micro Matic lanserer ny dimmer med Zigbee
Micro Matic Norge lanserer dimmeren MicroDim ZB250 som kan benyttes i smarthusløsninger med Zigbee 3.0. Dimmeren har svært god monteringsvennlighet, enkel innstilling av boostfunksjon og minimum lysnivå, samt 5 års garanti.

Høy kvalitet
MicroDim ZB250 er en kvalitetsdimmer for LED-lamper med faseavsnittdimming, så vel som glødelamper og halogenlamper. Dimmeren er laget for proffmarkedet og monteringsvennligheten er spesielt godt ivaretatt. LED-lamper inntil 250 W kan kobles til, med en anbefaling på maks 10 stykker på hver dimmer iht. gjeldende norm for LED-lamper.

Smartdimmer med Zigbee
Det er enkelt å koble MicroDim mot andre Zigbee–produkter, og den har alt som skal til for å kunne benyttes i moderne, trådløse smarthusanlegg basert på åpne standarder. Den kan brukes sammen med Phillips Hue, Amazon Echo+, Google home, Samsung SmartThings og mange andre apper fra IoS- eller Android-universet.

Stand alone
MicroDim fungerer også uten å benytte Zigbee-kommunikasjonen, dersom det skulle være ønskelig. Dimmerens betjeningsfunksjon er kjent for de fleste, og skrur lyset på/av ved trykk på knappen, og dimmer lyset opp eller ned ved å vri.

«Det er hyggelig å kunne tilby denne smarte dimmeren med Zigbee til markedet», sier Hans Fredrik Rønning, produktsjef for lysstyring hos Micro Matic. «Fra å være en leverandør av smarthus basert på KNX og proprietære protokoller, er vi nå også med på å gjøre norske bygg smartere med produkter basert på åpne standarder", avslutter han.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår