Micro Matic lanserer ny Microtemp termostat

 
Micro Matic lanserer ny Microtemp termostat
Micro Matic lanserer fjerde generasjon av den ikoniske Microtemp termostatfamilien med den nye urtermostaten MTC4. Denne generasjonen har fått en rekke sparefunksjoner for å møte et større kundebehov for energisparing, i tillegg til et redusert klimaavtrykk.

Historisk milepæl
Lanseringen av økotermostaten MTC4 er på mange måter en stor milepæl for både Micro Matic og merkevaren Microtemp. "For oss er 2021 et veldig spesielt år. Det er 35 år siden vi lanserte den første Microtemp, og vi passerte i jubileumsåret 4 millioner solgte enheter. Det er flott å kunne markere og fortsette denne suksesshistorien med å lansere fjerde generasjon" sier produktansvarlig Aleksander Ødegård i Micro Matic.


Energieffektivisering og miljø
MTC4 bygger videre på den svært populære og robuste MTC3-termostaten, som etter mer enn en halv million solgte enheter fortsatt opererer med en imponerende reklamasjonsrate på under 0,3%. De største nyhetene i MTC4 omhandler energieffektivisering og klimaavtrykk. Økotermostaten MTC4 er en 16A "alt-i-ett" urtermostat med regulatorfunksjon og energibesparende funksjoner som justerbar ukeplan, lærefunksjon, åpent-vindu funksjon og signalinngang for overstyring eller fjernkontroll. Videre er det gjort en rekke tiltak for å redusere klimaavtrykket gjennom å blant annet bruke FSC-sertifisert papp uten plast i emballasjen, samt bortfall av rammer på fargede varianter. Disse to tiltakene alene forventes å fjerne mer enn 400kg unødig plastavfall per år.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår