Micro Matic legger varmestyring i skyen

 
Micro Matic legger varmestyring i skyenMicrotemp Sentralstyring relanseres med ny gateway, lekker webapp og styring fra skyen
Micro Matic relanserer varmestyringssystemet Microtemp Sentralstyring med ny plug and play gateway og nytt grensesnitt for mobil fjernstyring.

Den nye løsningen sikrer rask og enkel installasjon og problemfri drift. Alle innstillinger gjøres fra mobil eller PC, og lagres i skyen.

- Ved å lagre systemets innstillinger i skyen, er man sikret at ingen data forsvinner dersom det oppstår et strømbrudd, sier teknisk sjef, Petter Johansen, som har vært en nøkkelperson i utviklingen av systemet. - Det betyr at systemet vil gjenoppta valgt program så snart strømmen kommer tilbake, noe som er spesielt viktig for hytteeiere eller langtidsferierende. Status på varmeanlegget kan alltid sjekkes og innstillinger justeres fra mobilen uansett hvor man befinner seg i verden, avslutter han.

Plug & play gateway
Den nye gatewayen, Microtemp MSW5, er systemets knutepunkt. Så snart den er tilkoblet strøm og internett, vil den automatisk kontakte skyen. Man oppretter en brukerkonto for anlegget på nett, og all konfigurasjon gjøres derfra.

- Ved å flytte systemets sentralstyring til skyen, trenger man ikke lenger en master-termostat, forklarer Aleksander Ødegård, produktsjef for varme i Micro Matic. Gatewayen henter alle innstillinger fra skyen og kommuniserer dem trådløst videre til alle systemenhetene. Den kommuniserer fra innsiden og ut, slik at det ikke lenger vil bli nødvendig å konfigurere ruteren, forteller han.

Et komplett system - mange behov løst av få komponenter
Microtemp Sentralstyring er et komplett system for varmestyring i hus, hytte og næringsbygg. Et anlegg kan ha inntil 32 styrings¬enheter tilkoblet forskjellige varmekilder.

Systemet består av gateway m/webapp, termostater for vegg, skap og ovn, varmeovner og varmelister, samt relémoduler for styring av apparater, for eksempel motorvarmer, billader, utelys m.m. Om ønskelig kan man også knytte til smarthusløsningen eNet eller et webkamera, f.eks. for overvåkning på hytta, i webappen.

Alle typer regulering
Systemet er svært fleksibelt og gir mulighet for alle typer regulering avhengig av hvilken termostat som velges. Gulvføler, romføler, innebygd romføler, trådløs IR-føler, dobbelt følersystem eller som regulator uten føler.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår