Miljørådgiver

 
Miljørådgiver
Søknadsfrist: 31.10.2021
Sted: Oslo - Environment
Tittel: Miljørådgiver

Vil du bli en del av Norges største fagmiljø innen Vann og Miljø og bidra til bærekraftige bygg- og anleggsprosjekter? 
 
BLI EN DEL AV VÅR AVDELING MILJØ OSLO 

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1300 medarbeidere i Norge. Vi samarbeider tett på tvers av fagmiljøene i COWI, noe som bidrar til å gjøre oss bransjeledende innen Miljørådgivning. COWIs divisjon for Vann og miljø har de siste årene hatt stor vekst, og avdeling Miljø består av over 80 dedikerte miljørådgivere som jobber over hele landet. Vi koples inn på mange og svært varierte prosjekter hvor vi bidrar med vår spisskompetanse innen miljø.


I den senere tid har COWI vunnet flere store sykehusprosjekter, helsebygg, flyplassutbygginger, skoleprosjekter, kontor og næringsbygg og infrastrukturprosjekter. I den anledning har vi derfor behov for flere dyktige personer til vårt team. Med et stort spenn i prosjekter, både i forhold til størrelse, kompleksitet og faglig innhold, får du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer. 
 
FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ I OSLO
I denne stillingen blir du en del av vårt team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med kollegaer på miljøavdelingen samt kollegaer i andre avdelinger på tvers i COWI. Som miljørådgiver vil tverrfaglig samarbeid være en del av hverdagen. 
Til daglig vil du utføre følgende arbeidsoppgaver:

 • Miljøfaglig rådgiver (RIM) og kundeoppfølging
 • Utarbeide og følge opp miljøoppfølgingsplaner (MOP) i bygg- og anleggsprosjekter
 • Utføre miljørisikovurderinger 
 • Utarbeide miljøstyringsdokumenter, konkurransegrunnlag og kravspesifikasjoner
 • Være en rådgiver innen bærekraftige løsninger og bistå kundene våre med å sette miljømål i prosjekter
 • Tilbudsarbeid
 • Miljøsertifisering (eksempelvis BREEAM, Future Built, Bygg 21, Svanemerke, etc.)
 • Bidra til innovative løsninger og digitalisering
 • Prosjektledelse hvis ønskelig

Utvikling innen andre miljøtemaer er aktuelt og vil planlegges sammen med nærmeste leder. I COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet, og du får delta i utformingen av fremtidens samfunn. Sammen med din nærmeste leder legger du opp en plan for din egen utvikling, og du får mulighet fra dag til dag til å bygge opp din ekspertise. 
 
DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste. 

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være god på å bygge relasjoner og tillit, samt ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Vi søker deg som er opptatt av? og brenner for miljøfaget. Du trives med en høy grad av frihet under ansvar og er selvgående og initiativrik. 
 
Du bør dessuten ha følgende ferdigheter og kompetanse:

 • Høyere utdannelse (bachelor/master, ingeniør/sivilingeniør eller tilsvarende). 
 • Minimum 2 år med arbeidserfaring innen miljøoppfølging av bygg- og anleggsprosjekter, og/eller ytre miljø.
 • Gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner på norsk
 • Erfaring med miljøsertifisering er en fordel 
 • Du har førerkort klasse B

 
COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger, samt en personlig oppfølgingsplan, årlige medarbeidersamtaler og muligheter for internasjonalt arbeid hvis ønskelig.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss - vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Vi har faglige nettverk, bedriftsidrettslag og et «Ung i COWI»-nettverk.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

 
HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Benedicte Kaspersen (Seksjonsleder, Miljø Oslo) på telefon +47 971 40 536 eller Hilde Rau Heien-Sunde (Seksjonsleder, Miljø Oslo) på telefon +47 975 88 508. 

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår