Minner om sine produkter mot skålding

 
Minner om sine produkter mot skåldingKim Haugom, salgssjef for prosjekt i Oras Norge viser frem Oras Nova dusjkranene og sikkerhetsnøkkelen. Dusjkranen øverst på bildet er Oras Nova 7460 med låsbare ratt, og dusjkranen under er Oras Nova 7460 med vanlige ratt.
Oras minner om sine forebyggende løsninger som i stor grad kan forhindre skålding og gjøre hverdagen tryggere i omsorgsboliger, sykehus og andre offentlige bygg.

Dusjkraner med ekstra beskyttelse mot skålding
Oras tilbyr tre dusjkraner som kan bygges om for ekstra beskyttelse mot skålding skriver Oras i en pressemelding.

- Oras er opptatt av sikkerhet og ved å benytte en av disse løsningene, kan for eksempel en pleier på en omsorgsbolig kontrollere når dusjkranen skal brukes, og skape en tryggere hverdag for beboere, sier Kim Haugom, salgssjef for Prosjekt i Oras Norge i en pressmelding fra Oras.

Et annet produkt vi anbefaler til alle helse- og barneomsorgsfasiliteter er våre sikkerhetstermostater, sier han.

Sikkerhetstermostater

Oras Minimat er et sikkerhetstermostat som kan monteres i sammenheng med servantkraner og hindrer skålding på en effektiv måte. Montering av Minimat-termostaten er et enkelt tiltak for å bedre sikkerheten og gjøre hverdagen trygg i barnehager, på sykehus, pleie- og sykehjem. Minimat fra Oras er hovedsakelig utviklet med det formålet å være en enkel og effektiv skåldingsbeskyttelse. Et minimat er svært nyttig på for eksempel barnehagetoaletter, der kranen er i hyppig bruk av små barnehender. Hvis de ansatte er opptatt med andre gjøremål, er det fort gjort for de små å tappe feil temperatur og brenne seg. Med Minimat unngår du den risikoen heter det i pressemeldingen.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår