Mitsubishi Electric lanserer FX-W/H-serien

 
Mitsubishi Electric lanserer FX-W/H-serien
Med FX-W/H utvider Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling Systems sitt utvalg av væske/vann varmepumper, som er reversibel på den hydrauliske siden.

- De nye enhetene har en kapasitet fra 141 til 457 kW, tilgjengelig i 11 størrelser, alle Eurovent sertifisert, og med en dobbel krets på 280 kW for å sikre maksimal redundans og pålitelighet. FX-W/H-enheter er laget med utvalgte komponenter og med kompakt design, og kan enkelt installeres innendørs i trange områder, både i nye og eksisterende anlegg, heter det i en pressemelding fra Mitsubishi Electrics.

FX-W/H-varmepumpene er utformet for å gi maksimal effektivitet ved både full og delvis belastning. Alle størrelser oppfyller og overskrider de strengeste ERP-effektivitetsmålene. I varmepumpemodus kan enheten produsere varmt vann opp til 53 °C, og med det valgfrie HWT-settet utvides driftsfeltet opp til 62 °C, noe som gjør varmepumpen egnet for et bredt spekter av bruksområder.

Tekniske egenskaper:

• Takket være konstruksjonsoppsettet uten base og panel er de nye FX-W/H-varmepumpene ekstremt kompakte. Enhetene er også fleksible og kan tilpasse seg de mest varierte belastningsforholdene takket være god termoregulering. FX-W/H-enhetene er utstyrt med kompakte skruekompressorer, optimalisert for lavtrykksapplikasjoner, tørrekspanderende skall- og rørfordamper, utviklet og produsert av Mitsubishi Electric Hydronics og IT-kjølesystemer, og en elektronisk ekspansjonsventil. 

• De nye enhetene er designet for å tilpasse seg behovene til enhver komfortapplikasjon, dette gir pålitelighet, forenklet installasjon og maksimale ytelser. Enhetene er tilgjengelig med nytt grønt kuldemedie i tråd med Mitsubishi Electrics pågående forpliktelse til viktige spørsmål som bærekraft og miljørespekt. I samsvar med de nyeste europeiske F-Gass-forskriftene, er de nye Climaveneta-merkede varmepumpene tilgjengelige i G05-versjonen med R513A kuldemedie.

• FX-W/H-serien er utstyrt med W3000TE-kontrollprogramvaren. W3000TE sin ytelse har ekstremt avanserte funksjoner og algoritmer, og sikrer raskere adaptive svar på ulike dynamikker, under alle driftsforhold, noe som sikrer tilpasset tilkobling med de vanligste SD-protokollene. KIPlink-grensesnittet, som tillater direkte kontroll av enheten, er også tilgjengelig som et alternativ. Basert på WiFi-teknologi erstatter KIPlink det tradisjonelle innebygde tastaturet og lar brukeren operere enheten direkte fra en mobil enhet (smarttelefon, nettbrett, bærbar PC) ved å skanne QR-koden som er plassert på enheten.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår