Mitsubishi Electric lanserer IGURU

 
Mitsubishi Electric lanserer IGURUIGURU er den nye varmepumpen fra Mitsubishi Electric. Høy varmekapasitet i en kompakt innpakning.
Mitsubishi Electric lanserer i dag den nye varmepumpen, IGURU. Den nye modellen fra Mitsubishi Electric er mindre, mer kompakt og har sterkere varmefunksjon enn noensinne.

IGURU er Mitsubishi Electric sin mest kompakte innedel med Hyper Heating teknologi. Modellen er 28 cm høy og 83,8 cm bred. Dette gjør modellen svært plasseringsvennlig. I tillegg er modellen konstruert med ekstra lang rørstuss fra innedelen slik at flarekoblingen garantert blir på utsiden av veggen.

– I Mitsubishi Electric legger vi stor vekt på innovasjon og utvikling, så en ny varmepumpe fra oss er ikke noe som lanseres hver dag. Vi gleder oss stort til å se hvordan markedet tar imot IGURU, vår mest kompakte og kraftfulle varmepumpe noensinne i sin kategori, forteller Øystein Brenna, Salgsdirektør i Mitsubishi Electric, i en pressemelding.

Ekstrem varmekapasitet i diskre innpakning
Til tross for den kompakte innedelen leverer IGURU svært høy varmekapasitet fra den kraftige kompressoren med Hyper Heating teknologi. Dette sikrer en behagelig temperatur inne, uansett om det er kaldt ute. IGURU 6200 leverer en nominell varmekapasitet på 3,2 kW helt ned til -21°C, og IGURU 6600 leverer nominell varmekapasitet på 4 kW helt ned til -19°C. Sammenlignet med både tilsvarende og større modeller, er dette en betraktelig teknologisk forbedring.

– Internt kaller vi IGURU for en liten tøffing. Og det er virkelig det den er. Faktisk leverer IGURU 6200 hele 3,0 kW ved -25°C og IGURU 6600 leverer 3,4 kW ved -25°C. Modellen går rett inn i vårt eksisterende produktsortiment og fører til at vi nå har et tilnærmet komplett utvalg av varmepumper - Vi kan tilby en varmepumpe for et hvert behov. Enten man ønsker store, eller små varmepumper med kraftig eller standard varmekapasitet, forteller Markedssjef i Mitsubishi Electric, Tommy Nilsen.

Varmesprederfunksjon og optimal luftstrøm
Når IGURU oppnår ønsket innetemperatur stopper utedelen å produsere varme, mens viften i innedelen fortsetter å jobbe for å fordele varmen jevnt i boligen. Funksjonen vil også slå inn og bedre luftsirkulasjonen vesentlig dersom temperaturen stiger fra andre varmekilder, som f.eks. fra peis eller ovn.

– IGURU har ekstra store luftspjeld for optimal luftstrømskontroll, varmefordeling og komfort. Den leverer også stor luftmengde, dette gir god kastelengde og høy varmekomfort i hele rommet. Fjernkontroll med LED-backlight for bedre lesbarhet på mørke kvelder, og finfiltre mot allergi og bakterier følger også med på IGURU, avslutter Nilsen.

IGURU leveres i 3 størrelser, 6200, 6600 og 7800 kW. Alle størrelser leveres med det miljøvennlige R32 kjølemediet. Du kan lese mer om nyheten IGURU på www.mee.no.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår