Mittet + Deltrian = sant

 
Mittet + Deltrian = santMarkedssjef Vidar Mittet (f.v.), salgssjef Arve Øverås og administrerende direktør Reidar Mjelde i Mittet AS forventer en betydelig vekst de neste årene.
Det meddeles herved om følgende selskapsetablering innenfor ventilasjonsbransjen

Deltrian Norge AS er etablert som et joint venture selskap av Mittet AS og Deltrian International SA.

Deltrian Norge AS er et salgsselskap som ble etablert 01.03.2018, og vil være operativt fra og med 01.04.2018

Basert på en langsiktig strategi om å oppnå vekst innenfor markedet for ventilasjonsfilter i Norge forenes strategiske ressurser i henholdsvis Mittet AS og Deltrian International SA. Eierselskapene skal være Deltrian Norges hovedleverandører, i tillegg til andre strategiske og komplementære leverandører.

Målsettingen er å oppnå vekst og utvikling innenfor markedet for ventilasjonsfilter ved fortsatt å levere premium service og kvalitetsprodukter til nye og eksisterende avtalekunder. Dette gjelder både innenfor det offentlige anbudsmarked og til landsdekkende, regionale og lokale servicefirmaer og forhandlere.

Det norske markedet for ventilasjonsfilter er voksende. Det ferdigstilles et stabilt antall nærings og industrieiendommer årlig. I tillegg bygges det ca. 30 000 nye private boenheter, i tillegg til rehabmarkedet innenfor alle segmenter. Alle nevnte bygg utstyres med balansert ventilasjon noe som representerer et betydelig ettermarked for ventilasjonsfilter av en rekke typer og varianter.

Deltrian Norge AS vil fremtidig oppfylle markedets krav til Euroventsertifiserte kvalitetesprodukter, samt i henhold til ISO16890 standarden. Produksjonen hos Mittet AS i Ålesund vil fortsatt være et viktig konkurranseparameter for å oppfylle markedets krav til sortimentsbredde og leveringstid og presisjon. Selskapet blir samllokalisert med Mittet AS i Eidsnes/Ålesund.

Deltrian Norge AS fortsette det gode salgsarbeidet som de siste årene har gitt en stabil vekst og økt markedsandel innenfor filterbransjen i Norge. Kundene vil oppleve et selskap som er rigget for den kompetanse og leveringssikkerhet som fremtidens kunder vil kreve. Stadig økte krav til sertifisering og dokumentasjon krever en kompetent rådgivning som sikrer at kundene gis trygghet for at riktig produkt tilbys basert på kundenens egne unike behov.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår