Mjørud overtar Moss Varmeteknikk

 
Mjørud overtar Moss VarmeteknikkIllustrasjonsbilde
Mjørud Gruppen i Rakkestad har kjøpt Moss Varmeteknikk med 11 ansatte.

Den videre driften av Moss Varmeteknikk flyttes til Mjøruds produksjonsanlegg på Rudskogen, opplyser Mjørud, som med sine 85 ansatte bidrar til å styrke en klynge av offshore bedrifter i Indre Østfold.

Moss Varmeteknikk har hovedsakelig arbeidet for kunder innen olje- og gassindustrien, shipping og kommunale avfallsanlegg, med hovedvekt på service på ulike typer kjelanlegg og varmevekslere. Driften vil bli videreført under navnet Mjørud Moss Varmeteknikk og utgjøre en egen økonomisk enhet under Mjørud Gruppen.

- Vi ser store muligheter for synergier innen flere av de områdene, Mjørud nå arbeider. Kompetansen til de nye medarbeiderne passer godt inn i Mjøruds produksjonsmiljø på Rudskogen. Kjøpet av Moss Varmeteknikk gir oss flere ben å stå på og gjør oss dermed mer robuste i møte med et meget krevede marked, sier daglig leder i Mjørud, Ole E. Torp.

(Kilde Metalsupply)

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår