MøllerGruppen blir Møller Mobility Group

 
MøllerGruppen blir Møller Mobility GroupHarald Møller (t.v) og Terje Male.
Morselskapet i Nordens ledende bilkonsern MøllerGruppen, skifter navn til Møller Mobility Group og forbereder seg på fremtidens kundebehov.

- Vi har valgt et nytt navn for en ny tid. Bilbransjen er i stor endring. Vi ser at digitalisering, urbanisering, bære­kraft og kunders behov for smarte mobilitetsløsninger vil drive utviklingen av produkter og tjenester. Vi står overfor en transportrevolusjon. Det nye navnet signaliserer hva vi tenker om fremtiden, og det understreker samtidig vår tilhørighet i Møller-familien. I tillegg har vi nå fått et navn som gjenspeiler vårt internasjonale fotfeste, sier konsernsjef Terje Male i Møller Mobility Group.

Møller Mobility Group AS er morselskap for konsernet som har mer enn 4300 medarbeidere i Norge, Sverige og Baltikum. Med en totalomsetning på over 26 milliarder kroner er Møller Mobility Group et av Nord-Europas ledende bilkonsern. Konsernets virksomhet omfatter import, salg og finansiering av Volkswagen, Audi, Skoda, Seat og Volkswagen Nyttekjøretøy.

Navneendringen kommer i kjølvannet av en strategiprosess der ledelsen og Møller-familien i fellesskap har staket ut den fremtidige retningen for konsernet. En av grunnpilarene i den nye strategien er eiernes ambisjon om å møte nye kundebehov og samtidig løse samfunnsutfordringer innenfor blant annet mobilitet og miljø. Samtidig har det vært viktig å gjenspeile at strategien støtter opp under Volkswagen-konsernets ambisjon om å bli en verdensledende leverandør av bære­kraftig mobilitet.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår