Mora One-jubileumsserie fra Mora Armatur

 
Mora One-jubileumsserie fra Mora ArmaturI forbindelse med Mora Armatur fyller 90 år i 2017 lanseres det en ny serie som heter Mora One.
Formen og den avanserte produkt-utviklingen bak høykvalitetskranene er blitt gjort i nært samarbeid mellom Mora Armatur sitt team i Mora og Thomas Sandell.

- Ett armatur er en tydelig og funksjonell detalj som kan løfte et helt kjøkken eller baderom. Med Mora One ville jeg skape en serie som hentet inspirasjon fra Mora Armatur sin 90 årige historie, men samtidig designet for et moderne hjem. En varm og elegant serie sier Thomas Sandell, designer og arkitekt

Thomas har i utviklingen av Mora One blant annet blitt inspirert av den klassiske gårdspumpen. En grønn eller rustfarget pumpe som mange av oss kjenner igjen fra gårder med egen brønn. Mora One har i likhet med gårdspumpen en konisk kropp og skarpe overganger til de rette linjer.

- Alt begynte med at jeg så en vakker gårdspume på en gård i Mora. Høyreist og stolt. Presis det jeg vil gjengi med Mora One. En serie armaturer som på et stilfult og elegant sett forteller om brukervennlighet, skjønnhet og holdbarhet. Mora One har en tidløs design som kommer til å vokse med tiden sier Thomas videre.

Det er en komplisert og tidkrevende prosess å utvikle og produsere en ny serie armaturer. Hver eneste kran støpes i messing og testes og modifiseres over lang tid. Teknisk innovasjon, håndverk og design må gå hånd i hånd for å få dette til å fungere.

Mora One har avansert og utprøv teknikk. Kjøkken og servantkranene har mykstenging og dusj- og badekarbatteriene er trykk og termostatstyrte noe som alltid sikrer jevn temperatur. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår