Mora sikrer seg oppmerksomhet

 
Mora sikrer seg oppmerksomhetBildet: Mora One Miniprofi er den kranen som stikker seg mest ut i designeren Thomas Sandells sin serie for Mora Armatur, sier produktsjef Marina Thors Morell til VVS aktuelt. Foto: Odd Borgestrand
NORDBYGG 2018: FM Mattson Mora Group satser stort under Nordbygg i Stockholm. Et titalls medarbeidere er i full sving med presentasjon av sine mange produkter, og mest oppmerksomhet får Mora Armaturs elektroniske kjøkkenarmatur Mora Cera Duo Miniprofi.

Av Odd Borgestrand
Stockholm

Besøkende står i kø for å få demonstrert den nye armaturet som er en storkjøkkeninspirert armatur. Mora One Miniprofi er den kranen som stikker seg mest ut i designeren Thomas Sandells sin serie for Mora Armatur, sier produktsjef Marina Thors Morell til VVS aktuelt.

- Med sin særegne form blir den en moderne og iøyenfallende detalj i ethvert kjøkken, samtidig som vi har utstyrt den med avansert og brukervennlig teknikk, sier hun.

Det nye kjøkkenarmaturet ble presentert for første gang under Nordbygg i Stockholm i dag, men blir ikke til salgs før i august. Lanseringen skjer samtidig både i Norge og Sverige, opplyser Marina Thors Morell til VVS aktuelt. Hun mener det nye armaturet gir en profesjonell opplevelse og kan sammenlignes med de armaturene som benyttes i et storkjøkken.

- Det er mange kunder som etterspør storkjøkkeninspirerte armaturer. Mora One Miniprofi er tilpasset et tradisjonelt kjøkken når det gjelder størrelse for å få plass under et overskap, men har for øvrig de samme profesjonelle fordeler som et vanlig storkjøkkenbatteri, sier Marina Thors Morell, er hun gir VVS aktuelt en demonstrasjon på Mora-standen.

Selve munnstykket kan frigjøres fra resten av armaturet, og kan enkelt variere mellom ulike typer vannstråler etter behov. Her kan vi velge mellom en konsentrert stråle eller en dusj, avhengig av hva man ønsker. Spaken fungerer som et vanlig blandebatteri, men ved å holde hånden foran sensoren på stammen oppnår man en berøringsfri vannstråle med begrenset trykk. Sensorfunksjonen gjør armaturet mer hygienisk, samtidig som det er vannbesparende.

Det er lagt inn en sperre som forhindrer at vannet renner ukontrollert. Dette for å forhindre oversvømmelse på kjøkkenet.  Det er også mulig å stenge av kranen i fem minutter i forbindelse med rengjøring.

- Mora Cera Duo Miniprofi i krom med en slange i svart, hvit eller transparent silikon vil bli å finne i utvalgte butikker fra juli i år, lover produktsjef Marina Thors Morell.

Se også video her
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår