Motek presenterer Hilti Exoskeleton!

 
Motek presenterer Hilti Exoskeleton!Eksoskjellettet Hilti Exoskeleton EXO-01 gir ekstra styrke og utholdenhet, spesielt til arbeid over brysthøyde.
Motek sitt samarbeid med den markedsledende leverandøren Hilti gir dem muligheter til å presentere nyheter i verdensklasse.

Hilti sitt målrettede arbeid med utvikling av nye og stadig bedre produkter er noe de er godt kjent for. De streber alltid etter å gjøre produktene bedre for brukeren med tanke på helse og sikkerhet. Nå har de tatt det til nye høyder med sin nyeste innovasjon - et mekanisk skjelett som gir brukeren ekstra styrke og utholdenhet. Produktet er utviklet i samarbeid med firmaet Ottobock, som er verdensledende innen proteser, ortopedi og eksoskjelett. Resultatet er innovasjonen EXO-01 som vil revolusjonere byggebransjen! 

Hovedfokuset ved utviklingen av EXO-01 var HMS: Hvordan kan man redusere risiko for skade og slitasje på kroppen til de som arbeider dagen lang? Resultatet ble et hjelpemiddel som er lett, er lite brysomt å ha på seg og som hverken trenger oppladning eller tilgang på strøm. Et rent mekanisk, manuelt produkt som fungerer ved hjelp av seler, skinner, wire og kraftoverføring som gir redusert risiko for å slite ut muskler og ledd. 

Eksoskjelettet er først og fremst laget for arbeid over bryst- og hodehøyde siden disse bevegelsene er svært fysisk krevende og utmattende. Ved å bruke EXO-01 får man ekstra utholdenhet og styrke slik at man kan jobbe lenger uten å bli sliten og man kan klare oppgaver man ellers ikke har vært i stand til. God økonomi både med tanke på arbeidskraftsbehov, produktivitet og fremdrift, samt redusert risiko for skader og sykemeldinger. 

Hilti Exoskeleton er i salg hos Motek fra 19. april.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår