Møtte næringsministeren

 
Møtte næringsministerenF.v. Pernille Martinsen Westlie (eier Flexit), Knut Skogstad (adm.dir Flexit), Jan Christian Vestre (næringsminister) og Johan Martinsen (eier Flexit)
Flexit besøkte næringsministeren og rettet fokus på hvordan smarte og energieffektive løsninger for inneklima kan ha god påvirkning på energi og miljø.

Flexit ble invitert til næringsministeren Jan Christian Vestre fredag 4. november. Her ble det diskutert tanker og ideer om å skape flere grønne, lønnsomme industriarbeidsplasser, redusere klimagassutslipp ved gjenvinning av energi og effektiv energiproduksjon i boliger, redusere behov for strømstøtte og investeringer i kraftproduksjon ol. ved hjelp av gode løsninger for bedre inneklima i våre hjem.

Knut Skogstad uttaler: «Vi ser et behov for å øke stimuleringen av markedet for energieffektivisering- som økt økonomisk støtte til å oppgradere boliger med f.eks. inneklimasentral EcoNordic som kan halvere energiforbruket i en bolig. Potensialet er enda større i en eksisterende bolig. Vi takker for et veldig bra møte med en pålest og interessert minister.»

Flexit er en del av løsningen på å nå miljø- og bærekraftsmålene og bidrar med innspill og løsninger direkte som i dette møtet og aktivt i samråd med VKE og BNL som løpende jobber med å vise våre myndigheter byggebransjens og spesielt ventilasjonsbransjen sine løsninger. Bransjens løsninger utgjør en stor forskjell og kan gjøre det mest miljøvennlige og samfunnsøkonomisk fornuftige som er å redusere behovet for energi.    

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår