Multi-Push fra REMS

 
Multi-Push fra REMS
Kjent som innovativ produsent av maskiner og verktøy for bearbeiding av rør, har REMS igjen utvidet sitt produktspekter med nyheten Multi-Push.
REMS Multi-Push er en effektiv, kompakt, elektronisk spyle- og trykkprøveenhet med oljefri kompressor for mange anvendelser, heter det i en pressemelding fra REMS. 

Bare ett apparat, med mer enn 10 programmer for spyling, og for trykkprøving med trykkluft eller vann for drikkevann- og varmeanleggsinstallasjoner e.l.:

· Spyle med vann eller vann/luft-blanding
· Desinfisere, rengjøre, konservere
· Trykk- og tetthetsprøve med trykkluft
· Trykk- og tetthetsprøve med vann (testprosedyrer A, B, C o. l.)
· Trykkluftpumpe
· Drift av trykkluftverktøy
· Meget enkel menyføring på 26 språk.
· Permanent prosessovervåking.
· Protokollering.
· USB-grensesnitt.

Programmene inneholder allerede de foregitte verdiene i standarden Tekniske regler for drikkevanninstallasjoner EN 806-4:2010 hhv. bestemmelsene for tetthetsprøver av drikkevanninstallasjoner med trykkluft eller vann.
Dette ifølge brosjyre T 82-2011 til hovedorganisasjonen Sanitær Varme Klima, Tyskland, og bestemmelsene for å spyle, desinfisere og for igangsetting av drikkevanninstallasjoner, ifølge brosjyre T 84-2004 til hovedorganisasjonen Sanitær Varme Klima, Tyskland.

Resultatene fra spyle- og kontrollprogrammene blir lagret og kan overføres til USB-minne eller skriver til dokumentering.
REMS Multi-Push finnes i 2 utførelser:

REMS Multi-Push SL Set
For spyling med vann eller vann/luft-blanding, desinfisering, rengjøring, konservering av rørledningssystemer, for trykk- og tetthetsprøving av rørledningssystemer og beholdere med trykkluft, som trykkluftpumpe for regulert påfylling av alle slags beholdere med trykkluft, p ≤ 0,8 MPa/8 bar/116 psi, og for drift av trykkluftverktøy ≤ 230 Nl/min.  

REMS Multi-Push SLW Set
Som REMS Multi-Push SL Set, men i tillegg for trykk- og tetthetsprøving av rørledningssystemer og beholdere med vann. 

Mer  info på http://www.rems.de/ eller kontakt e-post: nor@rems.de
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 
 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår