Multi-Push fra REMS

 
Multi-Push fra REMS
Kjent som innovativ produsent av maskiner og verktøy for bearbeiding av rør, har REMS igjen utvidet sitt produktspekter med nyheten Multi-Push.
REMS Multi-Push er en effektiv, kompakt, elektronisk spyle- og trykkprøveenhet med oljefri kompressor for mange anvendelser, heter det i en pressemelding fra REMS. 

Bare ett apparat, med mer enn 10 programmer for spyling, og for trykkprøving med trykkluft eller vann for drikkevann- og varmeanleggsinstallasjoner e.l.:

· Spyle med vann eller vann/luft-blanding
· Desinfisere, rengjøre, konservere
· Trykk- og tetthetsprøve med trykkluft
· Trykk- og tetthetsprøve med vann (testprosedyrer A, B, C o. l.)
· Trykkluftpumpe
· Drift av trykkluftverktøy
· Meget enkel menyføring på 26 språk.
· Permanent prosessovervåking.
· Protokollering.
· USB-grensesnitt.

Programmene inneholder allerede de foregitte verdiene i standarden Tekniske regler for drikkevanninstallasjoner EN 806-4:2010 hhv. bestemmelsene for tetthetsprøver av drikkevanninstallasjoner med trykkluft eller vann.
Dette ifølge brosjyre T 82-2011 til hovedorganisasjonen Sanitær Varme Klima, Tyskland, og bestemmelsene for å spyle, desinfisere og for igangsetting av drikkevanninstallasjoner, ifølge brosjyre T 84-2004 til hovedorganisasjonen Sanitær Varme Klima, Tyskland.

Resultatene fra spyle- og kontrollprogrammene blir lagret og kan overføres til USB-minne eller skriver til dokumentering.
REMS Multi-Push finnes i 2 utførelser:

REMS Multi-Push SL Set
For spyling med vann eller vann/luft-blanding, desinfisering, rengjøring, konservering av rørledningssystemer, for trykk- og tetthetsprøving av rørledningssystemer og beholdere med trykkluft, som trykkluftpumpe for regulert påfylling av alle slags beholdere med trykkluft, p ≤ 0,8 MPa/8 bar/116 psi, og for drift av trykkluftverktøy ≤ 230 Nl/min.  

REMS Multi-Push SLW Set
Som REMS Multi-Push SL Set, men i tillegg for trykk- og tetthetsprøving av rørledningssystemer og beholdere med vann. 

Mer  info på http://www.rems.de/ eller kontakt e-post: nor@rems.de
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår