Nå er han finalist

 
Nå er han finalistBildet: Stein Viggo Karlsen, daglig leder VikingBad AS
Stein Viggo Karlsen, daglig leder og eier i VikingBad AS, er en av finalistene til nasjonal kåring av verdens største vekstskaperprogram, EY Entrepreneur Of The Year

EY kårer hvert år Norges fremste vekstskaper. Som en hovedregel må et selskap tilfredsstille «3x20» for å kvalifisere; 20 mill. kr i omsetning, 20 ansatte og 20 prosent vekst siste to år.

Etter seks regionale kåringer, går til sammen 12 kandidater videre til den nasjonale finalen i Oslo der landets beste vekstskapere skal kåres tirsdag 28. november. Norges fremste vekstskaper går videre til den internasjonale finalen, som finner sted i Monaco neste sommer.

Begrunnelse for nominasjonen er følgende:

«På tross av sin unge alder, har Stein Viggo Karlsen demonstrert sine evner til å forstå kundens behov, omsette dette til konkrete handlinger i sin bedrift, og samtidig klart å formidle til sine ansatte hvordan de skal oppnå besluttede mål. Det er skapt en imponerende vekst med solide resultater samtidig som bedriften har hatt fokus på kontinuerlig effektivisering av driften sin for ytterligere økte volumer med systemer og varehåndtering som vil bidra til effektiv drift i fortsettelsen.  Stein Viggo har forstått at det er de 40 andre personene som gjør mesteparten av arbeidet, og leder med en motiverende stil som gir hver og enkelt muligheten til å hente ut sitt beste».

EY Entrepreneur Of The Year (EOY) er verdens største vekstskaperprogram med kåringer i over 60 land. Programmet skal være en hyllest til den som bidrar med nye ideer, satser kapital og yter egeninnsats for å skape varige verdier og arbeidsplasser. EY Entrepreneur Of The Year gir vekstskaperen anerkjennelse lokalt, nasjonalt - og kanskje globalt. Å bli nominert til utmerkelsen er et bevis på at samfunnet verdsetter arbeidet deres.Ut over æren og trofeet som følger med tittelen, åpner deltakelse i programmet et bredt spekter av muligheter og fordeler. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle