Nå kommer elektriske varebiler fra Opel

 
Nå kommer elektriske varebiler fra OpelBildet: Vivaro-e er bygget på PSAs svært fleksible EMP2-plattform, som gjør det enkelt å tilby både konvensjonelle og elektriske drivlinjer.
Elektrifiseringen av Opel fortsetter. Fra 2020 blir Opel Vivaro tilgjengelig som elbil med lang rekkevidde.

Når nye Opel Vivaro-e lanseres neste år, vil kundene velge mellom to ulike batteripakker på 50 og 75 kWh. Det gir en rekkevidde målt etter WLTP-standarden på henholdsvis 200 og 300 kilometer.

- Innen 2024 vil samtlige Opel-modeller være elektrifisert. Dermed kan våre kunder velge et elektrisk alternativ, uansett hvilken modell de ønsker. Etterspørselen etter utslippsfri varelevering i by og bynære områder øker, og det er derfor helt naturlig for Opel å komme med elektriske varebiler, sier CEO for Opel, Michael Lohscheller.

Vivaro-e er bygget på PSAs svært fleksible EMP2-plattform, som gjør det enkelt å tilby både konvensjonelle og elektriske drivlinjer.

I 2021 får Vivaro-e følge av Opel Combo, som ble kåret til «Van of the year» i 2018.

- Elektriske varebiler et spesielt viktige for «på døra» levering av varer. Derfor er vi svært glade over å introdusere nye Vivaro-e i 2021, og at Zafira Life, Combo og Combo Life vil følge etter, sier Lohscheller.

Med nye Vivaro-e følger Opel opp en suksess som startet tilbake i 2001 med første generasjon Vivaro. Mer enn 650.000 biler ble levert av første generasjon, og 310.000 av andre generasjon som kom i 2014. Nye Opel Vivaro med konvensjonelle motorer har nettopp komme til Opel-forhandlerne, og er nå tilgjengelig i tre lengder (460, 495 og 530 centimeter).

Sammenlignet med forgjengeren har den fossile versjonen av Vivaro 200 kilo høyere lasteevne (opptil 1400 kilo). Den har også fått økt hengervekt, og kan nå trekke opptil 2500 kilo. Også den elektriske versjonen av Vivaro vil kunne trekke tilhenger, og få en nyttelast på rundt 1200 kilo.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår