Nå kommer Purus Line i MATT Hvit

 
Nå kommer Purus Line i MATT HvitBildet: Purus Line MATT Hvit
Sluket er det viktigste interiøret på badet. Den hvite trenden starter med Purus Line MATT Hvit.

11. februar 2020 lanserer Purus Norge helt ny slukrist av høy kvalitet. Purus Line MATT Hvit er pulverlakkert som skal gi høy slitasjetoleranse og stor slagfasthet. Materialene i slukristen brukes ofte i industrien fordi den er så holdbar. Den hvite fargen har fargekode RAL9003.

I forbindelse med at Purus fyller 75 år vil det i 2020 lanseres fem nyheter. Først ute er Purus Line MATT Hvit under Comfort messen 11-12 februar.

Interiørdesigner og Purus Line spesialist, Daniella Gulbrandsen, vil være tilstede begge dagene og vise frem nyheten. Da også med tanke på de hvite trendene som er på vei full fart inn i baderomsinnredningen.

- Jeg gleder meg til å kunne presentere nyheten til alle våre rørleggerpartnere. Vi har sett hvordan hvite baderom har kommet for fullt inn fra sør i Europa og treffer nå det nordiske markedet, sier Gulbrandsen i en pressemelding.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår