Nå starter salget av nye Volkswagen Amarok

 
Nå starter salget av nye Volkswagen Amarok
Blir klassens best utstyrte modell og leveres med kraftige V6 TDI-motorer.

Volkswagen-importør Harald A. Møller har nå åpnet for forhåndssalg av nye Volkswagen Amarok. Modellen har siden 2010 vært blant Norges aller mest populære pickup-modeller, og mer standard- og ekstrautstyr, sterkere motorer og en rekke forbedringer gjør nye Amarok til en enda mer attraktiv modell i pickup-segmentet.

Nye Amarok er utstyrt med V6 TDI EU6 dieselmotorer som yter 163, 204 eller 224 hestekrefter. Motorene er spesialtilpassede versjoner av motorene som brukes i luksus-SUV-en Audi Q7. En ny radiator, nytt topplokk og ny turbolader er på plass for å tilpasse motorene til den tøffere jobben Amarok er ment å utføre. Ved lansering er motorene på 204 og 224 hestekrefter tilgjengelig, mens motoren som yter 163 hestekrefter blir tilgjengelig senere.

I likhet med tidligere kan kundene velge mellom to forskjellige drivlinjer. Modellene med manuell girkasse vil leveres med et 4MOTION-system med bakhjulsdrift, reduksjonsgir og mulighet for å koble inn frontakselen. De som velger automatgir får en bil med permanent firehjulsdrift hvor kreftene blir distribuert gjennom en Torsen-differensial. Alle modellene får også forsterkede bremser, og Amarok har nå 17” skivebremser foran og 16” skivebremser bak.

De kraftigere motorene gir også en økt tilhengervekt. Modellene med 204 og 224 hestekrefter og automatgir kan trekke tilhengere på inntil 3500 kilo.

Bedre utstyrt
Nye Amarok får også vesentlig mer standardutstyr enn tidligere. Innstegsmodellen Comfortline kan blant annet skilte med multikollisjonsbrems, parkeringssensor bak, cruisekontroll med hastighetsbegrenser, bluetooth-handsfree med stemmestyring, variabel servostyring og 17-tommers aluminiumsfelger. Highline-modellen leveres i tillegg med utstyr som Bi-Xenon hovedlys med LED-kjørelys og ryggekamera.

Også ekstrautstyrslisten har blitt vesentlig utvidet på nye Amarok. Man kan blant annet få bilen levert med det nye infotainment-systemet som er kjent fra Caddy og Transporter T6. De 14-veis elektrisk justerbare ergoComfort-setene sørger også for at komforten er på topp – uavhengig av arbeidsdagens lengde.

Introduksjonsmodellen har fått navnet Aventura, og er en bil som har det meste av tenkelig utstyr. I tillegg til det som leveres på Highline-modellen kan Aventura blant annet skilte med 20-tommers felger, interiør i nappa-skinn, ryggekamera, ergoComfort-seter, Navigasjon og en rekke eksklusive designdetaljer.

En rekke nye farger gir kundene mulighet til å gjøre sin Amarok personlig i større grad enn tidligere. Fargene Mojave Beige metallic, Indiumgrå metallic, Chestnutbrun metallic, Ravennablå metallic (kun Aventura) og Honeyorange metallic (kun Canyon) gir bilen et unikt uttrykk. I tillegg vil fargene Ravennablå og Indiumgrå bli tilgjengelige i matte versjoner på et senere tidspunkt.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår