Nå relanseres Purus Academy

 
Nå relanseres Purus AcademyBildet: Tommy Leiren er fagansvarlig for opplæring i Purus. Med over 20 års erfaring hos Purus og produktutvikling har han inngående kunnskap om installatørens muligheter. Tommy har fagbrev og jobbet lengst med utdanning av lærlinger.
Purus Academy har vært Purus sin satsing på å sikre installatørens basiskunnskap for planlegging, salg og installasjon av sluk både for private hjem og næring.

Opplæringsansvarlig Tommy Leiren er stolt over alle 500 kurs som ble gjennomført med bestått sertifisering i fjor.

Viktighet for lønnsomheten

- Vi synes det er gøy når installatøren på våre fysiske samlinger går inn på Purus Academy og gjør en digital test på samme måte som de som sitter foran PC eller mobil og gjennomfører hele kurs der. Nå satser vi mye større med seks hele kurs i de mest viktigste slukkategoriene våre. Produktkunnskap sammen med måten sluk installeres er utrolig viktighet for lønnsomheten til rørleggeren og membranleggeren, understreker Leiren.

- Det å gjøre ting riktig første gangen er ikke bare tidsbesparende, men svært lønnsomt. Det reduserer også reklamasjoner og supporttjenesten hos oss, legger han til.

Oppsøker videregående skoler

Alle grossister og kjeder Purus har avtale med har et ansvar for å at alle deres kunder og medlemmer gjennomfører et eller flere av våre kurs. Dette er en viktig forutsetning for alle avtalene som gjøres. Leiren legger til at et kurs kan ta alt fra 10 minutter til en halvtime avhengig av forkunnskaper og erfaring. Det er kurs for alle enten de jobber som selger i butikk eller er installatør på store prosjekter.

LES OGSÅ: Purus satser på fremtidens rørleggere

- Vi reiser rundt på alle videregående skoler og det er helt klart en styrke for lærlinger som skal opp til svenneprøven, og ha tatt kurs og mottatt sertifikat for våre Joti og Purus sluk. Installasjon av sluk er et område som vektlegges høyt i læreplanen. Sluket er det mest sårbare i et våtrommet og feil på dette området kan koste dyrt, presiserer han.

Ny digital plattform

Den nye digitale løsningen vår er designet for å gi brukerne en enda bedre opplevelse, med en intuitivt navigasjonsdesign og en forbedret brukeropplevelse som gjør det enkelt å finne relevant informasjon. I tillegg til å tilby en mer brukervennlig plattform, har vi også lagt til nye funksjoner og verktøy som vil hjelpe våre installatører og kunder å lykkes i sin læring og utvikling.

Det helt nye kurset som er lansert er Purusrenne 100 og Purus Academy for kundeveiledere hvor det sistnevnte er rettet mot butikk og varehus. Purusrenne 100 er det mest populære sluket for industri, kjøkken, garderobe og finnes på mange skoler, SPA senteret og fiskerinæringen. Dette kurset er en lettfattelig introduksjon med muligheter til å gå ned i dybden. Alle kurs blir presentert med tekst, bilder, illustrasjoner og video.

Bredt spekter av kurs og tjenester

- Lanseringen av gummikoblinger har vært en suksess som fortsetter. Bare det å vite om alle de unike egenskapene gjennom et kurs på 5-10 minutter, hjelper folk til bedre kjennskap, kunnskap og oppdage mange flere muligheter enn en var klar over. Vi vil fortsette å tilby et bredt spekter av kurs og tjenester som dekker en rekke emner og fagområder, og vårt team av erfarne instruktører og konsulenter står klare til å hjelpe deg med å oppnå dine karrieremål, sier Tommy Leiren.

- Vi er begeistret for å lansere vår nye nettside og håper den vil hjelpe oss med å fortsette å vokse og utvikle oss som en ledende utdannings- og konsulenttjeneste. Vi ønsker å takke alle våre studenter og kunder for deres støtte og ser frem til å fortsette å jobbe sammen med deg i fremtiden, avslutter han.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår