NCC Civil Øst søker nå en tilbudsleder på Alnabru

 
NCC Civil Øst søker nå en tilbudsleder på Alnabru
Søknadsfrist: 12.02.2023
Sted: Oslo
Tittel: Tilbudsleder, Område Oslo

Dine nye utfordringer og ansvarsområde

Som tilbudsleder vil du være en nøkkelperson i våre anbudsprosesser i Oslo-området, med kontor på Alnabru. Du skal ha helhetsoversikten over pågående prosesser, holde kontakt med relevante kunder og eksterne samarbeidspartnere, samt håndtere vårt interne samarbeid mellom de enkelte avdelingene. 

Sentrale oppgaver inkluderer å:

  • Ha ansvar for arbeidet med tilbud og kalkulasjon i henhold til strategiske planer, hovedsakelig i prosjekter opp til størrelse 100MNOK i Oslo-området
  • Presentere og gjennomgå tilbud både eksternt mot kunde og internt i forbindelse med kalkylebeslutninger og tilbudsgjennomganger 
  • Trekke inn riktig kompetanse og ekspertise etter behov og samhandle med andre avdelinger og eksterne samarbeidspartnere som rådgivere og underentreprenører  
  • Overføre erfaring og grunnlag fra tilbudsfasen inn i prosjektoppstart i samarbeid med prosjektleder  

 

Hvem er du?

Vi ser for oss at du har god forståelse av tilbudsprosesser etter å ha jobbet noen år i anleggsbransjen, men relevant erfaring fra bygg eller vann- og avløpsbransjen vil også vurderes. Du har erfaring med aspekter ved tilbuds- og kalkulasjonsprosesser ved offentlige anbud, og har ønske om å arbeide selvstendig så vel som i team. Du trives med flere baller i luften, da du til tider vil ha ansvar for flere pågående tilbudsprosesser. 

For å trives hos oss i NCC ser vi etter deg med et positivt engasjement som våger å tenke nytt og ytre dine egne meninger. Du er løsningsorientert og vet at struktur og planmessighet, sammen med teamfokus, fører til gode resultater. Du liker å jobbe selvstendig og målrettet med komplekse oppgaver, men trives også i samarbeid med kollegaer og andre eksterne samarbeidspartnere. Videre ser vi for oss at du har gode kommunikasjonsferdigheter, skriftlig og muntlig, på et skandinavisk språk og engelsk. 

Hva får du?

I NCC vil du bli en del av en organisasjon med gode verdier, tydelige miljøambisjoner og sterk vilje til å lykkes. Dette er sentrale grunner til at vi har fornøyde og stolte ansatte. Vi kan tilby deg gode faglige og personlige utviklingsmuligheter i et godt og spennende arbeidsmiljø.  
 
NCC skal reflektere våre kunder så vel som samfunnet for øvrig og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse. Vi etterstreber å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir. 
 
NCC er ett av de ledende entreprenørselskapene i Norden, og omfatter utvikling av næringseiendom, bygge- og infrastrukturprosjekter samt produksjon av asfalt og steinmaterialer. I 2021 omsatte NCC for cirka 53 milliarder SEK og hadde 13 000 ansatte. NCCs aksjer er notert på Nasdaq Stockholm.

Søknadsinformasjon 

Jefferson Wells samarbeider med NCC i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av selskapet. Registrer din CV og søk på stillingen på www.jeffersonwells.no.  
 
Merk! Søknader behandles fortløpende, og stillingen kan bli besatt før annonsefrist. Vi benytter bakgrunnssjekk fra Semac i denne rekrutteringen.  
  
For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Jefferson Wells ved;  
Siri Aulund, mobil: +47 478 00 825 / siri.aulund@jeffersonwells.no 
Torstein Rønning, mobil: +47 954 75 117 / torstein.ronning@jeffersonwells.no

Om arbeidsgiveren

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse, og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid og grunnarbeid. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø. I løpet av de neste årene står Norge overfor store investeringer i infrastrukturprosjekter. Division Civil Engineering Norway er en del av forretningsområdet NCC Infrastructure, og er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring i alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-, kraft- og idrettsanlegg.

Søk her!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår