NCC med to nye NoDig-kontrakter

 
NCC med to nye NoDig-kontrakterIllustrasjonsbilde. Foto: NCC
NCC har inngått kontrakter med Oslo og Bærum kommuner om gravefri renovering samt prosjektering og registrering av kommunale vannledninger.

I Oslo skal blant annet 3600 meter av kommunens vannledninger på Lindeberg og Haugerud renoveres med PU-belegg, som er en av NCCs gravefrie (NoDig-) metoder for ledningsfornyelse.

- Gravefri ledningrenovering er både mer miljøvennlig, raskere og mer økonomisk enn tradisjonelle renoveringsmetoder, noe stadig flere av våre kunder og samarbeidspartnere ser. Vi er derfor glade for å kunne gå i gang med denne jobben, sier prosjektleder Tage Odland i NCC Infrastructure i en pressemelding.

190 kummer i området er også omfattet av renoveringprosjektet som allerede er startet opp, og med en planlagt anleggstid på 44 uker. Verdien er på 25 millioner kroner.  NCC har utført en rekke renoveringsjobber for Oslo kommune på Lindeberg-området. NCC utfører mer gravefri rørfornying i Oslo | NCC

NCC har også inngått samspillskontrakt med Bærum kommune for belegning av 6500 meter vannledninger med PU-belegg over to til tre år. Kontrakten som i første omgang gjelder Fase 1 omfatter timebasert prosjektering og registrering av ledningsstrekk og kummer. Verdi ca 0,5 millioner kroner. Selve belegningsjobben følger i Fase 2, med planlagt oppstart til høsten, og med en verdi på 40-45 millioner kroner.

– Med NCCs NoDig-løsning PU-liner sprøyter og belegger vi ledningene innvendig med polyuretan. Dermed stoppes innvendig korrosjon og slitasje i ledningen, kapasiteten på gjennomstrømningen optimaliseres og rørenes levetid økes med mange år, sier prosjektleder Odland.

Mer om NCCs NoDig-løsninger for ledningsrenovering 

Med NCCs klimakalkulator kan en enkelt beregne og sammenligne klimabelastninger mellom gravefrie metoder for rørfornyelse kontra tradisjonelle metoder med utgraving for ledningfornyelse.

Se hvilke besparelser som kan gjøres i dag!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår