Nest best i Årets Grønne Driftsteam

 
Nest best i Årets Grønne DriftsteamGlade sølvvinnere på prisutdeling for Årets Grønne Driftsteam. Foto: Undervisningsbygg
Undervisningsbyggsdriftsteam på Ekeberg skole kom på andreplass i konkurransen om å bli det beste grønne driftsteamet i 2017.

Vinnerne ble kåret på Driftskonferansen i midten av november på Bjørvika konferansesenter. Det var Grønn Byggallianse som sto bak arrangementet og Undervisningsbygg deltok for første gang.

Energiledelseskoordinator, Rita Næssén Barkholm, har vært ansvarlig for påmeldingen i årets konkurranse. Hun forteller at det var en rekke kriterier driftsteamet ble målt på. Det var alt fra inneklima, energibruk, sortering og gjenvinning av avfall, vann, materialbruk, miljøvektlegging ved innkjøp, forurensing, faglige kvalifikasjon i driftsteamet og kjennskap til byggets tekniske anlegg. I tillegg var det et punkt om hvorvidt man er nytenkende.

Debutantene fra Undervisningsbygg gjorde det svært bra, og Rita Næssén Barkholm sier de er veldig fornøyd med en andreplass i konkurransen.

Teamet som jobber med Ekeberg skole består av: Driftstekniker Svein Hals (ansatt på skolen), driftsingeniør Marcus Gjernes, energi- og miljøingeniør Kjersti Grande, vedlikeholdsingeniør Paul Jacobsen og automasjonsingeniør Karl Olav Ryg.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle