Nilsson AS trenger flere servicerørleggere

 
Nilsson AS trenger flere servicerørleggereFoto: Nilsson AS
Nilsson AS vokser videre, og trenger flere dedikerte medarbeidere! Nå ønsker vi deg som er interessert i en spennende og utfordrende arbeidshverdag som servicerørlegger.

Hos oss vil du få arbeidsoppgaver som: 

• Rørtekniske installasjoner i private boliger og fritidseiendommer, næringseiendom og industribgg
• Ansvar for egen servicebil
• Kundebehandling og oppfølging
• Planlegging, gjennomføring og dokumentasjon av egne jobber

Vi som servicerørleggere i Nilsson er løsningsorienterte, arbeidsomme, pålitelige, gode lagspillere og trives både med å jobbe på egenhånd og sammen med andre. Å dele verdier og holdninger til jobben er viktig for både for oss og for å ivareta det motiverende arbeidsmiljøet vi har skapt.

Hos oss er vi en sammensveiset gjeng full av kompetente lærlinger, rørleggere, BAS, anleggsledere og prosjektledere som kan faget sitt til det fulle. Vi håper du er den riktige personen for jobben og at du ønsker å bli en del av vårt inkluderende team.

Vi søker deg som:

• Har svennebrev som rørlegger
• Gjerne har allsidig praksis og nødvendig erfaring for å kunne jobbe selvstendig
• Har gode kommunikasjonsegenskaper på norsk, både muntlig og skriftlig
• Tar initiativ, er kvalitetsbevisst og ansvarsfull
• Evner å jobbe systematisk og selvstendig
• Har førerkort klasse B

Vi er alltid åpen for nye dyktige medarbeidere. Selv om det skorter på enkelte kvalifikasjonskrav eller erfaringer, ønsker vi at du tar kontakt likevel. Vi og resten av Elektrogruppen anser mangfold som en styrke, og oppfordrer derfor spesielt kvinner til å søke. Les mer om våre målsettinger og hvordan vi arbeider med å styrke mangfoldet i vår likestillingsredegjørelse.

Vi tilbyr

Foruten et inkluderende arbeidsmiljø og en stor dose godt humør kan vi også tilby:

• En trygg jobb i et stabilt og velrenommert lokalt forankret firma med stor og stabil kundemasse
• Gode utviklingsmuligheter i en bedrift i vekst med dyktige kollegaer og et sterkt fagmiljø
• Å bli del av et arbeidsmiljø med høyt fagnivå som utfører samfunnsnyttige oppdrag
• Gode og konkurransedyktige vilkår
• Gode pensjons- og forsikringsordninger
• Frihet under ansvar

Vår viktigste kapital er våre medarbeidere! Vi setter derfor utvikling og kompetanseheving hos våre ansatte veldig høyt. Det forvalter vi som best vi kan i opplæringsplattformen vår Elektroakademiet. Les mer om hvordan vi legger til rette for at medarbeiderne våre kan søke ny- eller friske opp sin kunnskap via denne linken.

Spørsmål om stillingen

Har du lyst til å bli en av oss, eller lurer på noe rundt denne stillingen? Se vår hjemmeside www.nilsson.no

Ta kontakt med Iselin Berglund, 916 09 139, iselin.berglund@nilsson.no

SØKNADSFRIST: 12. april 2024

Om Nilsson AS

Fra hovedsetet i Bodø sørver vi Nord-Norge med VVS og rørleggertjenester. Vi utfordrer de landsdekkende aktørene og retter blikket mot oppdrag også utenfor landsdelen. Vi er fremoverlente, det ligger i vår kultur! Selskapet ble etablert i 1926 av Alfred Nilsson. I 2001 ble vi en del av Elektrogruppen, men beholder den sterke merkevaren i Nilsson. Nilsson Bodø leverer tekniske entrepriser til næring, industri, offentlig virksomhet i tillegg til å betjene privatmarkedet med rørtekniske tjenester.  Vi skal være forbundet med kvalitet og etterrettelighet.

Med gode kvalitetssikringssystemer og miljøfyrtårnsertifisering tar vi ansvar og gjør bestandig alt for å overlevere et feilfritt anlegg til en fornøyd oppdragsgiver

Vi er en del av konsernet Elektrogruppen, en av landets største private tekniske entreprenører med virksomhet fra Trøndelag i sør til Vesterålen i nord.  Samlet er nesten 700 ansatte, fordelt på 15 entreprenører. Effektivt tverrfaglig samarbeid og erfaringsutveksling bedriftene imellom gir positive effekter for våre kunder lokalt.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår