NOBB-data inn i APEX hindrer dobbeltarbeid

 
NOBB-data inn i APEX hindrer dobbeltarbeidBildet: Torkil Munkhaugen, CEO i APEX (t.v.) og Bjørn Lindebrekke, integrasjonsansvarlig i Byggtjeneste. Foto: Øyvind Berlid
APEX leverer tjenester til boligutviklere og entreprenører, nå integreres løsningen med NOBB. Produktdata fra NOBB skal forenkle jobben med tilvalg.

APEX er utviklet av og for boligutviklere. Med trinnvise prosesser, oppgavehåndtering og digitalt kundetilvalg, sparer løsningen boligutviklere for tid. Nå vil også produktinformasjon fra NOBB hentes direkte inn i APEX – og gjøre tilvalg enda enklere.

Naturlig samarbeid

– NOBB er en bransjestandard og et kvalitetsmerke. Ved å integrere APEX med produktdata fra NOBB, gjør vi digitale tilvalg enklere siden vi kobler produkter med data som allerede eksisterer. Vi i APEX er opptatt av effektivisering og færre avvik. Da er det naturlig for oss å samarbeide med Byggtjeneste og produktdata fra NOBB, sier Torkil Munkhaugen, CEO i APEX, i en pressemelding.

Kundene som bruker APEX får tilgang til alle produktdataene fra NOBB inne i APEX. Et NOBB-nummer er presist, og en identifikator som leder til strukturert og kvalitetssikret produktdata og dokumentasjon. Integrasjonen med NOBB gjør at APEX automatiserer det å hjelpe utbyggere og entreprenører med å få opp riktige produktdata om produkter. Det gjør det enkelt å sette opp valgmulighetene for boligkundene inne i APEX.

Slutt på klipp og lim

– Når du som utbygger skal legge opp ulike tilvalg for boligkunder på for eksempel parkett og toalett, trenger du bare å legge inn NOBB-nummeret for de ulike valgmulighetene. APEX henter automatisk inn produktbilde, beskrivelse og FDV-dokumentasjon fra NOBB. Det betyr slutt på klipp og lim og annet unødvendig dobbeltarbeid. Dessuten blir tilgjengelig data mer utfyllende, da vil alle som ser produktene vite nøyaktig hvilket produkt det er snakk om. Dette liker vi! Produktdataene fra NOBB gjør våre tjenester mer effektive og helhetlige slår Munkhaugen fast.

- Vi ser frem til et tett og godt samarbeid med Byggtjeneste, og gleder oss til å tilby kundene våre et bedre datagrunnlag i alle ledd. Data fra NOBB er data alle kan være enige om. Våre leverandørkunder har hatt ekstra stort fokus på datarydding i forbindelse med overgangen til NOBB Leverandør. NOBB Leverandør er tjenesten hvor leverandørene vedlikeholder sine produktdata i NOBB. I tillegg har vi utbedret NOBB Integrasjon, som er en API-tjeneste, til å støtte dataformatet JSON, sier Munkhaugen avslutningsvis i pressemeldingen.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår