NOBB-konferansen går heldigitalt

 
NOBB-konferansen går heldigitaltdm.dir. i Byggtjeneste Øyvind Skarholt (t.v) og programleder Erik Wold (t.h) er klare for årets NOBB-konferanse
NOBB-konferansen 2020 blir heldigital med vel 2 timers intensiv livesending fra studio i Christiania Teater. Programleder vil være Erik Wold som er en erfaren nyhetsanker fra NRK.

Konferansen vil informere, inspirere og gi påfyll om byggenæringen slik den er i dag og i tiden fremover.

- Vi vil ha foredragsholdere både fra inn- og utland og med en digital konferanse blir foredragene tilpasset dette formatet. I tillegg har vi tro på god digital interaksjon mellom deltakerne og mange gode spørsmål både i forkant og under konferansen forteller adm.dir. i Byggtjeneste, Øyvind Skarholt, i en pressemelding.

Vi vil blant annet få høre Odd-Helge Johansen, Ass. Direktør Coop Faghandel snakke om hvordan varehandelen er i endring og hvordan dette påvirker kravene som COOP har til sine produktdata.

Byggtjeneste ruster for fremtiden med ny plattform for registrering av produktdata, som nå er under utvikling. Den nye MDM-plattformen er i samarbeid med Riversand.

 – For å ivareta fremtidige krav til produktdata vil overgangen til ny MDM-plattform sikre fremtidig samhandling i norsk byggenæring, oppsummerer Skarholt.

Alle som deltar vil få mulighet til å se innleggene ved senere anledning, ved å logge seg på portalen man har etablert for konferansen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår