NoDig-nyheter under åpen dag

 
NoDig-nyheter under åpen dagBildet: En av nyhetene som ble vist frem under Vitek sin "åpen dag" nylig, var Dual Gland Air Inversion. Foto: Vitek
Vitek`s avdeling i Moss viste frem nye maskiner og nye løsninger for rørfornying under sitt første første «åpen dag»-arrangement nylig.

Også samarbeidspartneren Hydroclean var til stede med flere av sine store spyle- og sugebiler. En av nyhetene som ble vist frem, var Dual Gland Air Inversion, som forkortes DGAI (uttales d’gai). 

- DGAI- metoden betyr en besparelse på nærmere 90 prosent av vannforbruket som kreves ved bruk av tradisjonelle vanntårn. Besparelsen på drivstoff ligger på 70 prosent, og når det kommer til arbeidstimer, vil man spare cirka 60 prosent sammenlignet med tilsvarende installasjoner. Dette er selvsagt positivt for miljøregnskapet hos ledningseierne, sier markedssjef Val Sibbern i en pressemelding.

Det ble under arrangementet også vist frem to nye lastebiler, utstyrt for å klare store rør-dimensjoner.

- Disse inngår i Vitek sin satsing innen rørfornying, et segment bedriften allerede har fått et godt fotfeste i, med flere nye prosjekter. Vi er godt fornøyd med oppmøtet på vår «åpen dag», hvor målgruppen var representanter fra kommuner, entreprenørselskaper, eiendomsforvaltere, rørleggere og konsulentselskaper, sier Sibbern avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår