NOOD-vannlås blir standard

 
NOOD-vannlås blir standard
Purus Lanserer NOOD-vannlås som standard i Purus designsluk. En kombinasjon av vannlås og mekanisk luktstopp gir dobbel sikkerhet.

Nood-låsen gir effektiv beskyttelse mot dårlig lukt og skadedyr, og man trenger ikke uroe seg for vann som tørker ut, dersom boligen ikke benyttes på en stund.

Helgardering
Purus Joti AS kan i dag annonsere steg to i sin nye trygghetskampanje mot installatører av baderom. Dette skjer samtidig som Purus åpner sin stand på Comfort messen 12-14 februar på The Qube/Gardemoen.

Lansering på Comfort messe, Gardemoen 13.-14. februar
- Vi benytter anledningen til å fokusere nettopp på NOOD- vannlåsen og dens fortreffelighet når vi nå skal møte alle butikkansatte og rørleggere i Comfortkjeden. Dette er et ledd i vår Trygghetskampanje dette året. Den går over 5 steg. Vi henvender oss mot fagarbeideren for å bygge opp under viktigheten av enkel, sikker og trygg installasjon, med lang holdbarhet og lønnsomhet. Dette skal skape trygghet hos fagmannen, avslutter salgssjef Søren Knudsen, som ønsker å ivareta et profesjonelt forhold til installatørene av baderomsslsuk.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår