Nord-norsk suksesshistorie

 
Nord-norsk suksesshistorie
Polar Energi har signert en omfattende samarbeidsavtale for produksjon og salg av selskapets produkt, Polarcomfort Multisystem.
Avtalen med det Italienske selskapet Argoclima S.p.A gir Polar Energi direkte aksess til hele Argoclima sitt salgsapparat og kundenettverk i Europa.  Det betyr at produktet vil selges direkte inn i eksisterende kunderelasjoner og etablerte salgskanaler.  
Argoclima har allerede brukt Polar Energis bistand til å presentere Multisystemet for enkelte utvalgte kunder og responsen er over all forventning, ifølge daglig leder Lars Hansen. 
- Store internasjonale aktører har beskrevet Polars Multisystem som en av de største og beste nyhetene på mange år, mens andre har bedt om enerett på sine markeder, heter det i pressemeldingen.  
 
Rigget for suksess
Kunder posisjonerer seg nå for omfattende lanseringer av Polars multisystem. Polar Energi har derfor sikret masseproduksjon av systemet hos selskapet Argoclima, som har en av Europas største og mest moderne produksjonsfasiliteter.
I tillegg er det gjort et omfattende arbeid på leverandørsiden med sikring av nødvendige leveranser.  
Avtalen som er signert er derfor den siste i en serie med avtaler Polar har inngått for å sikre råvare leveringer med høy kvalitet.
 
Patentbeskyttet teknologi
- Polarcomfort Multisystemet, som er beskyttet med patenter, sikrer kunden varmt forbruksvann samt både oppvarming og kjøling av boliger med minst 35 % høyere energibesparelse enn konkurrerende produkter, hevder Hansen i pressemeldingen.
Multisystemet, som er beregnet for eneboliger, kan både varme opp så vel som kjøle boligen og det gjør Multisystemet til et produkt med et globalt markedspotensial.  I tillegg er både installasjon og oppstart svært enkel og lite tidkrevende for installatør.  For sluttbruker er det kun en ting å gjøre, nemlig å stille inn ønsket temperatur.  
 
Utvider           
Polar energi forbereder nå høsten og vinterens markedsintroduksjon av multisystemet. Selskapet vil derfor arbeide for å hente inn kapital, samtidig som det arbeides med å tilføre bemanning for å møte en helt ny situasjon for selskapet.  Dette arbeidet pågår også i samarbeid med Innovasjon Norge i Tromsø som har vært en god støtte og sparrepartner for selskapet i denne perioden.
 
FAKTA:
Polar Energi AS ble stiftet i 2013 og er etablert i Ibestad kommune i Troms
Hovedprodukt er Polarcomfort Multisystem
Omsetning første driftsår 3,6 mil med positivt årsresultat
Selskapet tilbyr også produkt for større bygg
Selskapet er aktiv med R&D og minst 1 nytt produkt skal utvikles
Samtlige produkter har globalt salgspotensial
Selskapets daglig leder er grunder Lars Hansen som har utviklet denne teknologien
 
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår