Nordbygg forbereder seg på comeback

 
Nordbygg forbereder seg på comebackBildet: Prosjektleder for Nordbygg, Peter Söderberg. Foto: Odd Borgestrand.
Til tross for pandemien, er planleggingen i full gang for Nordens største messe for byggesektoren. 26. april 2022 åpner Nordbygg i fire dager med nyheter, seminarer og inspirasjon.

- Interessen fra utstillerne er stor, og alle gleder seg til å møtes igjen, snakke om produkter, løsninger, nyheter og næringsliv. Vi vet at mange har savnet Nordbygg og gleder seg nå til å stille ut og besøke messen igjen. Det er derfor ekstra gøy å allerede nå kunne love innholdsrike dager, med mange spennende og inspirerende elementer, sier prosjektleder for Nordbygg, Peter Söderberg, i en pressemelding.

Møter alle viktige aktører
Om et drøyt år kommer Nordbygg tilbake etter den ekstra lange pausen på fire år. 26. april 2022 åpner messen i fire dager. VVS-leverandøren LK Systems er et selskap som allerede har booket seg inn. Regionansvarlig Veli Komulainen ser på Nordbygg som en gyllen muligheten til å foredle eksisterende kunderelasjoner, samt sjansen til å tiltrekke seg nye kunder.
- På Nordbygg møter vi alle aktører som er viktige for oss. Det er en blanding av byggherrer og installatører, noe som passer oss bra, sier Veli Komulainen.

Prefabrikasjon øker
LK Systems ser at etterspørselen etter prefabrikkerte VVS-løsninger vokser raskt, nærmere 20 prosent hvert år. Dette blir et av fokusområdene for selskapets Nordbygg-satsing. 
- På dette området har vi flere spennende nyheter som vil bli presentert. Tradisjonelt har installatøren vært vår viktigste målgruppe. Men etter hvert som prefabrikasjonen vokser, blir også det beskrivende ledd og entreprenører viktige målgrupper, sier Veli Komulainen.

Bærekraft i sentrum
For vindus- og dørprodusenten NorDan er bærekraft en hjørnestein i virksomheten, og med en klar strategi som også inkluderer digitalisering. Å ha kontroll over hva som kommer inn og hva som forlater selskapets fabrikker er en selvfølge. Det samme gjelder bruk av fornybar energi. Derfor investeres det blant annet i solcelleanlegg på selskapets ti produksjonsanlegg. Med bærekraftsproblemer så nær hjertet, vil disse trolig også være et av selskapets temaer for messen.

3D-pionerer
Et konkret område som gis mye oppmerksomhet fra NorDan på Nordbygg-messen, er 3D-print.
- I vår bransje er vi blant pionerene innen 3D-utskrift, og vi har mottatt prestisjetunge priser for våre 3D-printede vinduer og dører i biokompositt. Den reisen vil fortsette, sier NorDans markedssjef Andréas Dahl.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår