Nordisk Vannskadeseminar til Norge

 
Nordisk Vannskadeseminar til NorgeBildet: - I 2021 ble det registrert over 100 000 vannskader i Norge. Flesteparten av disse skadene har sin rot i prosjektering eller monteringsfeil. Det eneste som hjelper er faglig kompetanse, og det håper jeg vi kan formidle på dette seminaret, sier forskningssjef i Sintef Community, Lars-Erik Fiskum. Foto: Bjørn Laberg
Kostnadene som følger med vannlekkasjer i boliger beløper seg til over 20 milliarder kroner årlig, bare i Norden. Hvordan kan vi snu denne trenden? Det blir tema på Nordisk Vannskadeseminar 2022, som arrangeres i august.

I slutten av august arrangeres Nordisk Vannskadeseminar i Norge. Sist Norge hadde seminaret var på Oscarsborg i 2011. SINTEF Community, som sammen med en Nordisk arbeidsgruppe er vert for seminaret, håper å samle 170 deltagere fra alle Nordiske land. 

Et bredt faglig program inneholder tema som:

• Hvordan vil byggereglene i Norden utvikle seg.

• Hva gjør forsikringsbransjen for å redusere vannskadene

• Nytt om lekkasjestoppere, bruk av sjakter og prefabrikkerte våtrom

• Levetider for rørinstallasjoner

• Ombruk av sanitærinstallasjoner

• Hva kan arkitekten bidra med for å redusere skadene

Seminaret, som er lagt til Holmen Fjordhotell ved Oslofjorden i Asker, starter med en sosial samling mandag kveld 29. august. Selve konferansen avvikles 30. og 31. august. I tillegg til faglige formidling, er seminaret et velegnet forum for å bygge gode nettverk mellom fagfolk som jobber med de samme problemstillingene.

Målgruppen for seminaret er rørleggere, arkitekter, byggherrer, rådgivere, entreprenører, forsikring, saneringsfirma, takstbransjen, leverandører og alle andre som kommer i kontakt med vannskader i bygg.

- I 2021 ble det registrert over 100 000 vannskader i Norge. Flesteparten av disse skadene har sin rot i prosjektering eller monteringsfeil. Det eneste som hjelper er faglig kompetanse, og det håper jeg vi kan formidle på dette seminaret, sier forskningssjef i Sintef Community, Lars-Erik Fiskum, i en pressemelding.

Informasjon og påmelding til Nordisk Vannskadeseminar 2022

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår